Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Manun toimitusjohtaja siirtyy pois yhtiön palveluksesta

Alma Manun toimitusjohtaja siirtyy pois yhtiön palveluksesta

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                 12.9.2014 klo 12.30

ALMA MANUN TOIMITUSJOHTAJA SIIRTYY POIS YHTIÖN PALVELUKSESTA

Paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy:n toimitusjohtaja Helvi Liukkaala siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Alma Manu organisoitiin keväällä 2014 osaksi Alma Aluemediaa. Nyt yhtiöiden toiminnot järjestetään uudelleen, ja organisaatiomuutoksen yhteydessä erillinen Alma Manun toimitusjohtajan tehtävä päättyy. Järjestelystä on sovittu hyvässä yhteisymmärryksessä.

Alma Manulla on Tampereella vuonna 2013 käyttöön otettu lehtipaino. Lisäksi yhtiö hoitaa lehtien varhaisjakelua Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Lapissa.

Alma Aluemedia on Alma Median maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä kustantava liiketoimintayksikkö. Tunnetuimpia mediatuotteita ovat Aamulehti, Satakunnan Kansa, Kainuun Sanomat, Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat. Näiden lisäksi yksikköön kuuluu paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy. 

Lisätietoja:

Kari Juutilainen, liiketoimintayksikön johtaja, Alma Aluemedia, puh. +358504354159

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 12.9.2014, 14:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli