Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Manu hakee muutosta saamansa postitoimiluvan ehtoihin

Alma Manu hakee muutosta saamansa postitoimiluvan ehtoihin

Alma Media Oyj                  Lehdistötiedote                 5.9.2014 klo 13.30


ALMA MANU HAKEE MUUTOSTA SAAMANSA POSTITOIMILUVAN EHTOIHIN  

Alma Median paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy sai eilen Valtioneuvostolta postitoimiluvan kirjelähetyksiä koskevaan postitoimintaan pääosin Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Toimiluvan nojalla Alma Manu Oy voi harjoittaa toimilupa-alueellaan sopimusasiakkaille suunnattua postitoimintaa. Alma Manu käynnistää valmistelut jakelutoiminnan aloittamiseksi välittömästi, mutta hakee vielä lupaehtoihin muutosta.  

”Saimme postitoimiluvan sopimusasiakkaidemme kirjeiden jakeluun, mutta lupaehdot on määritelty siten, että ne soveltuvat lähinnä kuluttajapostin jakelutoimintaan. Joudumme siis hakemaan ehtoihin muutosta, mutta aloitamme kuitenkin jakelutoiminnan mahdollisimman pian toimiluvassa määriteltyjä ehtoja noudattaen”, kertoo Alma Manu Oy:n toimitusjohtaja Helvi Liukkaala.

Alma Manun toimilupa-alue kattaa Akaan, Euran, Harjavallan, Honkajoen, Huittisten, Hämeenkyrön, Ikaalisten, Juupajoen, Jämijärven, Jämsän, Kangasalan, Kankaanpään, Karvian, Kihniön, Kiikoisten, Kokemäen, Köyliön, Lavian, Lempäälän, Luvian, Merikarvian, Mänttä-Vilppulan, Nakkilan, Nokian, Oriveden, Parkanon, Pirkkalan, Pomarkun, Porin, Punkalaitumen, Pälkäneen, Ruoveden, Sastamalan, Siikaisten, Säkylän, Tampereen, Ulvilan, Urjalan, Valkeakosken, Vesilahden, Virtain ja Ylöjärven kunnat. Toimilupa on voimassa 4.9.2024 saakka.

Lisätietoja: Helvi Liukkaala, toimitusjohtaja, Alma Manu Oy, p. 010 665 3009, Taru Ojala, jakelujohtaja, Alma Manu Oy, p. 010 665 3704


Alma Manu lyhyesti

Alma Manu Oy on painamisen ja jakelun edelläkävijä. Yhtiöön kuuluu lehtipaino Tampereella sekä Pirkanmaan, Satakunnan ja Lapin varhaisjakelut. Alma Manu painaa viikossa 5 miljoonaa lehteä, ja jakaa 1,6 miljoonaa. Se on Suomen toiseksi suurin sanomalehtien jakeluyhtiö. Alma Manussa työskentelee noin 1 100 henkilöä, ja se on osa Alma Mediaa. Lue lisää: www.almamanu.fi.


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.9.2014, 15:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli