Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Marko Vuosjoki Rannikkoseudun päätoimittajaksi

Marko Vuosjoki Rannikkoseudun päätoimittajaksi

Alma Media Oyj              Lehdistötiedote                      20.8.2014 klo 10.00

MARKO VUOSJOKI RANNIKKOSEUDUN PÄÄTOIMITTAJAKSI

Marko Vuosjoki (39) on valittu Raisiossa, Naantalissa ja Maskussa kaksi kertaa viikossa ilmestyvän paikallislehti Rannikkoseudun uudeksi päätoimittajaksi. Vuosjoki aloittaa tehtävässään 1.11.2014. Hän toimii tällä hetkellä Nokian Uutisten päätoimittajan vuorotteluvapaan sijaisena ja siirtyy Rannikkoseutuun sijaisuuden päätyttyä. Ennen Nokian Uutisiin siirtymistään Marko Vuosjoki on toiminut Kankaanpään Seudun toimittajana. 

– Rannikkoseutu on hyvin toimitettu lehti. Uskon, että se voisi saavuttaa alueellaan vieläkin isomman joukon lukijoita. On mielenkiintoinen haaste lähteä kehittämään toimintatapoja, lehteä ja verkkopalvelua yhdessä osaavien toimittajien kanssa, toteaa tuleva päätoimittaja Marko Vuosjoki.

Rannikkoseudun nykyinen päätoimittaja Raija Leppänen jää eläkkeelle syyskuun alussa. Hän toimi lehden päätoimittajana vuodesta 2010 lähtien.

Rannikkoseutu kuuluu Alma Aluemedian lehtiperheeseen, johon kuuluu Rannikkoseudun lisäksi viisi alueellista päivälehteä, 16 paikallislehteä ja yhdeksän kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja:
Sanna Keskinen, päätoimittaja, Alma Aluemedian paikallislehtiryhmä, puh. 050 562 7068

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 20.8.2014, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli