Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > IL-Media panostaa digitaaliseen mediaan ja suunnittelee muutoksia ulkoasutuotantoon

IL-Media panostaa digitaaliseen mediaan ja suunnittelee muutoksia ulkoasutuotantoon

Alma Media Oyj         Lehdistötiedote          19.8.2014 klo 15.00

IL-MEDIA PANOSTAA DIGITAALISEEN MEDIAAN JA SUUNNITTELEE MUUTOKSIA ULKOASUTUOTANTOON

Voimakkaasti digitaalisessa mediassa kasvanut ja siihen panostava IL-Media muodostaa yhteisen lifestyle-toimituksen. IL-Median mm. asumiseen, terveyteen, autoihin ja  matkailuun suunnatut digitaaliset palvelut ovat kasvaneet merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Nämä yhdistetään yhdeksi toimitukseksi, johon rekrytoidaan paraikaa useita uusia tekijöitä.

Osana digitaalista strategiaa IL-Media suunnittelee muutoksia painetun lehden ulkoasutuotantoon. Suunniteltu moniosaamiseen perustuva ulkoasutuotanto suuntautuu digitaaliseen mediaan, karsii päällekkäisyyksiä ja vähentää kustannuksia lehtituotannossa.

Toteutuessaan järjestelyt saattaisivat johtaa tehtävänkuvien muutokseen sekä työvoiman vähennyksiin lehtituotannossa. Tästä syystä IL-Media käynnistää yt-menettelyn kuva- ja taitto-osastolla. Neuvottelujen piiriin kuuluu yhteensä 31 henkilöä. Neuvottelut eivät koske arkistointia ja graafikon tehtävää.

Työnantajan alustavan arvion mukaan henkilöstö IL-Median lehtituotannossa saattaa vähentyä enimmillään 19 henkilön verran. 


Lisätietoja:
Kari Kivelä, kustantaja, IL-Media, puh. 010 665 2032


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 19.8.2014, 17:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli