Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehden uusi iPad-sovellus yhdistää päivän lehden, Option ja uusimmat uutiset

Kauppalehden uusi iPad-sovellus yhdistää päivän lehden, Option ja uusimmat uutiset

Alma Media Oyj               Lehdistötiedote                 11.8.2014 klo 10.00

KAUPPALEHDEN UUSI IPAD-SOVELLUS YHDISTÄÄ PÄIVÄN LEHDEN, OPTION JA UUSIMMAT UUTISET

Alma Media -konserniin kuuluva Kauppalehti on tänään julkaissut uuden iPad-sovelluksen, joka sisältää yhdessä paketissa päivän lehden, Kauppalehti Option sekä uutuutena myös uusimmat uutiset. Käyttökokemukseen on panostettu, sovellus toimii samoilla käyttötunnuksilla kuin muutkin Kauppalehden digisisällöt. Sovellus on ladattavissa Applen AppStore-kaupasta.

– Kauppalehden lukijoista moni arvostaa näköislehden lukukokemusta. Se paketoi tehokkaasti päivän talousuutisten kokonaisuuden ja niiden taustat. Uusimmat uutiset täydentävät lukukokemusta päivän mittaan tapahtuneella, kertoo sisältömyynnin johtaja Johanna Suhonen Kauppalehdestä.

Kauppalehden iPad-sovellus tarjoaa myös mainostajille uusia ratkaisuja. Sovellus mahdollistaa ilmoitusliitteiden ja rich media -mainonnan käytön.

– Liikkuva kuva, interaktiivisuus, sekä natiivimainonnan tablet-ratkaisut tukevat mainostajan tavoitteiden saavuttamista, kertoo mediamyynnin johtaja Tiina Järvilehto

Uusi sovellus laajentaa Kauppalehden mobiilipalvelutarjontaa entisestään ja helpottaa talousuutisten seuraamista ajasta ja paikasta riippumatta. 

– Kehitämme jatkuvasti Kauppalehden digitaalisia sisältöjä lukijapalautteen perusteella. Paljon uutta on luvassa taas syksyn mittaan, lupaa Johanna Suhonen.

Lisätietoja:
Johanna Suhonen, sisältömyynnin johtaja, Kauppalehti, puh. 050 324 3229


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 11.8.2014, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli