Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > IL-TV:n katselu siirtyi kesällä mobiiliin

IL-TV:n katselu siirtyi kesällä mobiiliin

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                 6.8.2014 klo 9.00

IL-TV:N KATSELU SIIRTYI KESÄLLÄ MOBIILIIN

Kesä ei vähentänyt videoiden katselua, vaan IL-TV:n katselumäärät ovat pysyneet lähes koko kesän ajan kahden miljoonan käynnistyksen paremmalla puolella. Liikkuvaa kuvaa katsellaan nykyisin erityisesti mobiililaitteilla.

Kesäkuun alussa IL-TV:n katselusta noin 80 prosenttia tapahtui tietokoneella ja noin viidennes mobiililaitteilla, eli tableteilla ja kännyköillä. Heinäkuun loppupuolella mobiililaitteiden osuus katselusta oli noussut yli kymmenellä prosenttiyksiköllä 31 prosenttiin.

– Olen hieman yllättynyt siitä, että katsojamäärät ovat pysyneet erittäin korkealla tasolla koko kesän. Esimerkiksi viime viikolla IL-TV:n videoiden käynnistyksiä oli yli 3,4 miljoonaa, joka lähentelee jo koko vuoden huippua, kertoo IL-TV:n tuottaja Pekka Numminen.

Sisällöistä uutisvideot saavat katsojia tasaiseen tahtiin, mutta eniten silmäpareja ovat keränneet kevyemmät hupivideot ja sääilmiöistä kertova uutisointi, joita tukee IL-TV:n lukijavideoita keräävä kesäkampanja.

– Ilahduttavaa on ollut, kuinka aktiivisesti suomalaiset ovat itse lähettäneet videoita taltioimistaan tapahtumista. Varsinkin lukijoiden lähettämät ukkosvideot ovat saaneet parhaimmillaan satojen tuhansien käynnistysten yleisön, jatkaa Numminen.


Lisätietoja:
Pekka Numminen, IL-Media, IL-TV:n tuottaja, p. 050 383 8860
Minna Mäkinen, IL-Media, markkinointijohtaja, p. 010 665 2688


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 6.8.2014, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli