Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Mediapartners osakkaaksi Urakkamaailma.fi-palvelua tekevään yhtiöön

Alma Mediapartners osakkaaksi Urakkamaailma.fi-palvelua tekevään yhtiöön

Alma Media Oyj              Lehdistötiedote                6.8.2014 klo 14.00

ALMA MEDIAPARTNERS OSAKKAAKSI URAKKAMAAILMA.FI-PALVELUA TEKEVÄÄN YHTIÖÖN

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy on ostanut 15 prosenttia Urakkamaailma.fi-verkkopalvelua tekevän Remonttibulevardi Oy:n osakekannasta. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa. Aalto-yliopiston yrityshautomosta alkunsa saanut Urakkamaailma.fi on lanseerattu vuonna 2012, ja se työllistää tällä hetkellä kolme henkilöä.

Urakkamaailma.fi auttaa isännöitsijöitä ja kuluttajia kilpailuttamaan remonttinsa, ja urakoitsijoita löytämään uusia urakoita. Palvelun kautta jätettyjen tarjouspyyntöjen määrä on ollut kasvussa, ja mukana on lähes 2 000 urakoitsijaa.

– Urakkamaailma on erittäin mielenkiintoinen ja lupaava start-up. Moni Etuovi.com-palvelun käyttäjä suunnittelee remonttia, joten pystymme jatkossa palvelemaan käyttäjiämme entistä paremmin myös tässä asiassa, Alma Mediapartnersin toimitusjohtaja Riikka Wulff kertoo.

– On hienoa saada taustalle ja tueksi iso yritys, jolla on vahva jalansija asumiseen liittyvissä asioissa, iloitsee Urakkamaailma.fi:n perustanut Remonttibulevardin toimitusjohtaja Kalle Koivuniemi.

Urakkamaailma.fi-verkkopalvelu löytyy osoitteesta www.urakkamaailma.fi.


Lisätietoja:
Riikka Wulff, toimitusjohtaja, Alma Mediapartners, puh +358 40 777 8299


Alma Mediapartners lyhyesti

Alma Mediapartners Oy on Alma Media Oyj:n (65 %) ja Väli-Suomen sanomalehtien kehitysyhtiön Arena Partnersin (35 %) omistama yhtiö, jonka palveluita ovat Etuovi.comin lisäksi Vuokraovi.com, Autotalli.com sekä MyyJaOsta.com.

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 6.8.2014, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli