Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Manu suunnittelee jakelutoimintansa uudelleenjärjestelemistä Pirkanmaalla

Alma Manu suunnittelee jakelutoimintansa uudelleenjärjestelemistä Pirkanmaalla

Alma Media Oyj              Lehdistötiedote                       21.7.2014 klo 10.00


ALMA MANU SUUNNITTELEE JAKELUTOIMINTANSA UUDELLEENJÄRJESTELEMISTÄ PIRKANMAALLA

Alma Median paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy suunnittelee jakelu- ja kuljetusverkostonsa uudelleenjärjestelemistä. Järjestelyillä pyritään vastaamaan paremmin nykyisten asiakkaiden tarpeisiin sekä mahdollistamaan uusien jakelupalveluiden tuottaminen. Suunniteltujen toimien vuoksi Alma Manu käynnistää Pirkanmaan lehdenjakajia koskevat yhteistoimintaneuvottelut.

Neuvottelut koskevat toimintojen tehostamista sekä uudelleenjärjestämistä ja niiden seurauksena henkilöstöön mahdollisesti kohdistuvia toimenpiteitä. Neuvotteluiden piiriin kuuluu Alma Manu Oy:n Pirkanmaan lehdenjakajat eli kaikkiaan 570 henkilöä.

Yhtiön alustavan näkemyksen mukaan jakelutoiminnassa työmäärä saattaa vähentyä enimmillään 20 henkilötyövuodella. Työmäärän mahdollinen vähentyminen saattaa johtaa henkilöstön irtisanomisiin. Toimenpiteiden henkilöstövaikutukset pyritään kuitenkin pitämään mahdollisimman vähäisinä. Mahdolliset henkilöstövaikutukset tarkentuvat neuvottelujen kuluessa ja ajoittuvat huhtikuulle 2015.


Lisätietoja:
Helvi Liukkaala, toimitusjohtaja, Alma Manu Oy, puh.010 665 3009
Alma Manu lyhyesti

Alma Manu Oy on painamisen ja jakelun edelläkävijä. Yhtiöön kuuluu lehtipaino Tampereella sekä Pirkanmaan, Satakunnan ja Lapin varhaisjakelut. Alma Manu painaa viikossa 5 miljoonaa ja jakaa 1,6 miljoonaa lehteä. Se on Suomen toiseksi suurin varhaisjakeluyhtiö. Alma Manussa työskentelee noin 1 100 henkilöä, ja se on osa Alma Mediaa. Lue lisää: www.almamanu.fi.


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

 

  • Julkaistu: 21.7.2014, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli