Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Aamulehdelle digitaalinen iltapäiväpainos

Aamulehdelle digitaalinen iltapäiväpainos

Alma Media Oyj              Lehdistötiedote                      3.7.2014 klo 10.00

AAMULEHDELLE DIGITAALINEN ILTAPÄIVÄPAINOS

Aamulehden sisältötarjonta verkossa laajenee maksullisella digitaalisella iltapäiväpainoksella. lltapäiväpainoksen suunnitteluversiot ovat jo lukijatesteissä. Uuden palvelun lopullinen sisältö ja julkistusaikataulu päätetään yleisötestauksen jälkeen.

Alma Aluemedia aloitti maksulliset digitaaliset sisältöpalvelut kesällä 2013 Raahen Seudussa ja Pyhäjokiseudussa. Aamulehden maksullinen Premium-palvelu julkaistiin tammikuussa 2014. Kainuun Sanomien sekä Kainuun kolmen paikallislehden (Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu) yhteinen maksullinen maakuntapalvelu julkaistiin huhtikuussa.

Palvelut on toteutettu eri tekniikoilla, mutta maksulogiikka on sama. Maksuton ja maksullinen palvelu on erotettu selkeästi toisistaan, joten kaiken maksullisen sisällön saa vain palvelun tilaaja. Digitaalisten palveluiden vastaanotto on ollut hyvä.

Alma Aluemedia laajentaa maksullisia sisältöpalveluita vielä tänä vuonna Aamulehden ja Kainuun Sanomien lisäksi myös muihin maakuntalehtiin.

Alma Mediaan kuuluvan Aluemedian lehtiperheeseen kuuluu viisi alueellista sanomalehteä, 17 paikallislehteä ja 9 kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.


Lisätietoja:
Jouko Jokinen, Aamulehden vastaava päätoimittaja, puh. 050 366 9213


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

 

  • Julkaistu: 3.7.2014, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli