Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Manu hakee postitoimilupaa

Alma Manu hakee postitoimilupaa

Alma Media Oyj                            Lehdistötiedote                        18.6.2014 klo 12.00


ALMA MANU HAKEE POSTITOIMILUPAA  

Alma Median paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy on jättänyt postitoimilupahakemuksen Valtioneuvostolle. Uutta lupaa haetaan sopimusasiakkaille eli yrityksille ja yhteisöille tarjottavaan osoitteellisten lähetysten jakelupalveluun Pirkanmaan ja Satakunnan alueella Raumaa ja Eurajokea lukuun ottamatta. Alma Manu jakaa päivittäin keskimäärin 175 000 lähetystä Pirkanmaan ja Satakunnan alueella.

– Haemme postitoimilupaa, sillä koemme asiakkaidemme haluavan postitoimintaan kilpailua. Lisäksi sanomalehtien jakelun nykyisen palvelutason ylläpitäminen edellyttää varhaisjakeluun lisää jaettavaa. Alma Manulla on jo valmiina seitsemänä päivänä viikossa toimiva luotettava jakeluverkosto, jonka puitteissa palvelua on helppo laajentaa, kertoo Alma Manun toimitusjohtaja Helvi Liukkaala.
 
Luvan käsittelyaika on arviolta kolme kuukautta siitä, kun hakemus on saapunut Valtioneuvostolle. Valtioneuvostolla on tarvittaessa mahdollisuus myös jatkaa luvan käsittelyaikaa kolmella kuukaudella.

Lisätietoja: Helvi Liukkaala, toimitusjohtaja, Alma Manu Oy, p. 010 665 3009


Alma Manu lyhyesti

Alma Manu Oy on painamisen ja jakelun edelläkävijä. Yhtiöön kuuluu lehtipaino Tampereella sekä Pirkanmaan, Satakunnan ja Lapin varhaisjakelut. Alma Manu painaa viikossa 5 miljoonaa lehteä, ja jakaa 1,6 miljoonaa. Se on Suomen toiseksi suurin sanomalehtien jakeluyhtiö. Alma Manussa työskentelee noin 1 100 henkilöä, ja se on osa Alma Mediaa. Lue lisää: www.almamanu.fi.


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.


 

  • Julkaistu: 18.6.2014, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli