Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Mediapartners vahvistaa autoalan osaamistaan

Alma Mediapartners vahvistaa autoalan osaamistaan

Alma Media Oyj                     Lehdistötiedote                 4.6.2014 klo 12.00


ALMA MEDIAPARTNERS VAHVISTAA AUTOALAN OSAAMISTAAN
 
Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy vahvistaa autoalan ohjelmisto-osaamistaan ja lunastaa Alma Median osakkuusyhtiö Alkali Oy:n kaikki osakkeet. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa. Alkali Oy:n palveluksessa on seitsemän työntekijää, ja sen vuotuinen liikevaihto on alle miljoona euroa.

Alkali tekee sovelluksia autoalan eri tarpeisiin, kuten jälleenmyyntiin, vuokraukseen ja leasingiin. Yhtiöllä on vahva autoalan toimialaosaaminen, ja ketteränä toimijana se on pystynyt reagoimaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. Yhtiön liikevaihto onkin kolminkertaistunut viimeisen neljän vuoden aikana. Kaupan myötä Alkali Oy saa tuekseen Alma Median tukitoiminnot, ja pystyy näin kasvustaan huolimatta keskittymään entistäkin paremmin ydinasiaan eli asiakkaisiinsa.
 
”Olemme tähän asti tehneet erilaisia sovelluksia kiinteistönvälityksen tarpeisiin, ja nyt pystymme Alkalin kautta tarjoamaan laajan sovellusvalikoiman myös autokaupan asiakkaillemme. Tämä on meille hieno mahdollisuus”, Alma Mediapartnersin toimitusjohtaja Riikka Wulff kertoo.
 
”Vuonna 2010 Alma Media osoitti luottamusta tulemalla osakkaaksi tukemaan yrittäjävetoisen yrityksen kasvua. Viime vuosien onnistumiset ovat olleet mahdollisia ainoastaan erinomaisten työntekijöidemme sekä innovatiivisten asiakkaiden takia. Uskon, että jatkossa pystymme keskittymään entistäkin paremmin markkinoiden parhaiden tuotteiden tekemiseen, kun takana on ison konsernin tuki”, sanoo Alkalin perustanut yrittäjä, pääomistaja Tero Tähtinen.

Lisätietoja: Riikka Wulff, Alma Mediapartners, puh +358 40 777 8299


Alma Mediapartners lyhyesti

Alma Mediapartners Oy on Alma Media Oyj:n (65 %) ja Väli-Suomen sanomalehtien kehitysyhtiön Arena Partnersin (35 %) omistama yhtiö, jonka palveluita ovat Etuovi.comin lisäksi Vuokraovi.com, Autotalli.com sekä MyyJaOsta.com.
 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 4.6.2014, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli