Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > IL-Media tuo markkinoille Kesäkeittiö-tablettijulkaisun

IL-Media tuo markkinoille Kesäkeittiö-tablettijulkaisun

Alma Media Oyj                 Lehdistötiedote                           28.5.2014 klo 9.00 


IL-MEDIA TUO MARKKINOILLE KESÄKEITTIÖ-TABLETTIJULKAISUN

IL-Media jatkaa kuluttajille maksuttomien tabletti-julkaisujen sarjaa lanseeraamalla uuden kesäkokkaajille suunnatun Kesäkeittiö- julkaisun. Ipad-laitteille tehty julkaisu on jatkoa keväällä julkaistulle Autot 2014 -tablettijulkaisulle.

”IL-Media haluaa olla etulinjassa kehittämässä suomalaisille uusia palveluita ja tapoja kuluttaa mediaa. Tabletti-laitteet yleistyvät kotitalouksissa kovaa vauhtia ja niihin suunnitellut julkaisut ovat luonteva askel kehitykselle”, toteaa IL-Median kustantaja Kari Kivelä.

Nyt julkaistu Kesäkeittiö on suunniteltu erityisesti tabletti-laitteiden vahvuuksia silmällä pitäen. Sisältö koostuu näyttävistä kuvista ja runsaasta määrästä videoita. Mukana julkaisussa on kymmeniä reseptejä kesän grilliherkuista sekä videoita helpottamaan niin pihvin paistamista kuin kalan perkaamistakin.

Teksti- ja videomuotoiset reseptit ja ohjeet muodostavat uuden julkaisun sydämen. Reseptejä löytyy niin ammattikokkien laatimana että kuluttajien kotiarkistoista koottuna. Videolla nähdään myös yhä energinen, legendaarinen Jaakko Kolmonen, joka opastaa kesäkokkaajia muun muassa kalan käsittelyssä.

Lisätietoja:
IL-Media, markkinointijohtaja Minna Mäkinen, p. 010 665 2688

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 28.5.2014, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli