Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > IL-TV:stä myös NHL-kanava

IL-TV:stä myös NHL-kanava

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote                       27.3.2014 klo 15.30

IL-TV:STÄ MYÖS NHL-KANAVA

Alma Mediaan kuuluvan Iltalehti.fi:n IL-TV:ssä alkaa pyöriä perjantaista 28.3.2014 alkaen Antti Mäkisen ja Esko Seppäsen isännöimä NHL:ää käsittelevä Pelipäivä-studio. Pelipäivä näkyy IL-TV:ssä jatkossa joka perjantai.

”Kyseessä on Suomen ensimmäinen NHL-tuote, jossa tiedetään ihan tarkalleen, mistä puhutaan. Keskiössä ovat räiskyvät persoonat, asiantuntemus ja kiinnostavuus”, summaavat studion isännät.

Pelipäivä-studio tehdään sekä suurelle yleisölle että NHL:n sisäpiiriseuraajille.

”Perkaamme joka viikko kuumimmat puheenaiheet ja voin taata, että värikästä keskustelua on luvassa”, Antti Mäkinen sanoo.

”Nostamme pöydälle NHL-teemoja, joita ei käsittele mikään muu lähetys Suomessa”, Esko Seppänen kertoo.

IL-TV:stä on tarkoitus luoda Suomen johtava NHL:ää tarjoava nettitelevisio. Viasatin kanssa solmitun sopimuksen myötä kanavassa nähdään Pelipäivä-studion lisäksi joka päivä tuoreita videoita NHL:n puhuttavimmista peleistä, maaleista ja tietenkin pelien suomalaissuorituksista.

Lisätietoja: IL-Media, IL-TV:n tuottaja Pekka Numminen, pekka.numminen@ilmedia.fi, p. 050 383 8860


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 27.3.2014, 16:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli