Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehdelle uudet mobiilipalvelut iPhone- ja Android-älypuhelimiin

Kauppalehdelle uudet mobiilipalvelut iPhone- ja Android-älypuhelimiin

Alma Media Oyj                   Lehdistötiedote                             20.3.2014 klo 9.00


KAUPPALEHDELLE UUDET MOBIILIPALVELUT iPHONE- ja ANDROID-ÄLYPUHELIMIIN

Alma Media -konserniin kuuluva Kauppalehti on tänään julkaissut uudet mobiiliuutispalvelut iPhone- ja Android-puhelimien käyttäjille. Uudet mobiilisovellukset sisältävät Kauppalehden reaaliaikaisen uutisvirran, päivän lehden uutiset sekä Helsingin pörssin ja muiden keskeisten markkinoiden tiedot.

– Mobiilipalveluissa helppokäyttöisyys tulee heti kiinnostavan sisällön jälkeen. Kauppalehden palvelut on tehty hyödyntäen parhaalla mahdollisella tavalla kunkin puhelimen käyttöjärjestelmän ominaisuuksia, kertoo Kauppalehden sisältömyynnin johtaja Johanna Suhonen.

Mobiilipalvelut sopivat erityisen hyvin talousuutisten seuraamiseen reaaliaikaisesti.

– Palvelustamme lukija saa aina tuoreimmat tiedot maailmalta niin heti herättyä kuin myöhään illalla – sekä tietysti pitkin päivää. Printti- tai tabletti-Kauppalehti sekä Kauppalehti Optio syventävät sitten nopean uutisvirran taustoja osaltaan, Johanna Suhonen jatkaa.

Mobiilipalveluiden kehittyessä myös niiden mainosmuodot lisääntyvät. Uusissa iPhone-ja Android-sovelluksissa uutuutena on välisivumainonta.

– Mobiilimainos on suhteessa laitteeseen suuri, jopa 50 % pinta-alasta ja sillä voidaan saavuttaa todennetusti erittäin hyviä kampanjatuloksia. Kauppalehden mobiilimainonta on ollut viimeiset kuukaudet voimakkaassa kasvussa, joinain viikkoina mainostila on ollut jopa loppuunmyyty, kertoo Kauppalehden mediamyynnin johtaja Tiina Järvilehto.

– Meiltä on tullut ja on jälleen tulossa uusia mainostajia palvelevia ratkaisuja, mobiilin välisivumainoksen lisäksi mm. monikanavainen etusivu, jossa printin etusivun mainos näytetään myös mobiilissa  ja verkossa  ja mainostaja saa sitä kautta sähköisen paluukanavan.

Kauppalehden iPhone-sovellus on ladattavissa Applen ja Android-sovellus Googlen sovelluskaupasta. Molempia sovelluksia voi käyttää maksutta 31.5.2014 saakka.

Lisätietoja: Johanna Suhonen, sisältömyynnin johtaja, Kauppalehti, puh. 050 324 3229


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 20.3.2014, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli