Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj: Muutos hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan ehdotukseen yhtiökokoukselle

Alma Media Oyj: Muutos hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan ehdotukseen yhtiökokoukselle

Alma Media Oyj               Pörssitiedote              18.3.2014 klo 16.00


ALMA MEDIA OYJ: MUUTOS HALLITUKSEN NIMITYS- JA PALKITSEMISVALIOKUNNAN EHDOTUKSEEN YHTIÖKOKOUKSELLE

Alma Media Oyj:n yhtiökokouskutsun julkistamisen jälkeen yhtiön hallituksen jäsen Timo Aukia on perunut suostumuksensa olla käytettävissä hallituksen jäseneksi seuraavalle toimikaudelle.

Hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunta ehdottaa yhtiökokoukselle, että hallituksen jäsenten lukumäärä on yhtiökokouskutsun mukaisesti seitsemän (7), ja että hallituksen uudeksi jäseneksi valittaisiin OTK, KTM Esa Lager toimikaudelle, joka jatkuu seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen loppuun saakka.

Esa Lagerin henkilö- ja luottamustehtävätiedot löytyvät oheisesta liitteestä sekä Alma Median internetsivuilta www.almamedia.fi/sijoittajille/hallinto/yhtiokokous/yhtiokokous-2014. Esa Lager on antanut suostumuksensa valintaan.

Hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan ehdotusta ovat ilmoittaneet kannattavansa osakkeenomistajat, jotka edustavat yli puolta yhtiön osakkeista ja niiden tuottamista äänistä.


ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja: Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2201


Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 18.3.2014, 17:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli