Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median vuosikatsaus 2013 on julkaistu

Alma Median vuosikatsaus 2013 on julkaistu

Alma Media Oyj                           Pörssitiedote                  10.3.2014 klo 14:00

ALMA MEDIAN VUOSIKATSAUS 2013 ON JULKAISTU

Alma Media Oyj:n verkkovuosikatsaus 2013 on julkaistu tänään. Vuosikatsaus kertoo muun muassa Alma Median talouden ja liiketoiminnan kehityksestä sekä toimintaympäristöstä ja strategian etenemisestä vuonna 2013. Vuosikatsauksen osana on Global Reporting Initiative -organisaation G3.1- ja Media Sector Supplement -ohjeistusten mukainen yritysvastuuraportointi.

Vuosikatsaus on osa Alma Media -konsernin verkkosivuja, ja se toimii myös tabletilla ja älypuhelimella. Katsaus löytyy osoitteesta http://vuosikatsaus2013.almamedia.fi. Vuosikatsauksen ja tilinpäätöksen voi ladata sivustolta myös pdf-tiedostona. Pdf-tiedosto vuosikatsauksesta löytyy lisäksi tämän tiedotteen liitteenä. Katsaus ei ole saatavana painetussa muodossa.

Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä yhtiön selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu erikseen 27.2.2014. Ne löytyvät osoitteesta www.almamedia.fi/sijoittajille/hallinto/yhtiokokous/yhtiokokous-2014/.


ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja: Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, p. 010 665 2251


Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin Pörssi
keskeiset mediat


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 10.3.2014, 15:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli