Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Matti Posio vetämään Lännen Mediaa

Matti Posio vetämään Lännen Mediaa

Alma Media Oyj             Lehdistötiedote                6.3.2014 klo 13.00

MATTI POSIO VETÄMÄÄN LÄNNEN MEDIAA

Matti Posio, 40, on nimitetty 12 lehden Lännen Media -yhteistyön projektipäälliköksi. Hän aloittaa projektipäällikkönä välittömästi oman työnsä ohessa. Posio siirtyy suunnitellun Lännen Median päätoimittajaksi 1.8.2014, jos lehdet päätyvät yhteistoimituksen perustamiseen.

Matti Posio on työskennellyt vuodesta 1995 Aamulehdessä ja Alma Mediassa mm. uutispäällikkönä, sunnuntailiitteiden tuottajana, Moskovan kirjeenvaihtajana ja Näkökulma-Kulttuuri-osaston esimiehenä sekä vuosina 2012-2013 Lapin Kansan vt. päätoimittajana. Nyt Posio työskentelee Aamulehden lehtiuudistusprojektin vetäjänä.

Lännen Media on Aamulehden, Satakunnan Kansan, Lapin Kansan, Pohjolan Sanomien, Kainuun Sanomien, Turun Sanomien, Kalevan, Ilkan, Pohjalaisen, Keskipohjanmaan, Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden suunnittelema sisältöyhteistyöhanke.

Lisätietoja:
Matti Posio, projektipäällikkö, Aamulehti, puh. 040 771 7828
Jouko Jokinen, vastaava päätoimittaja, Aamulehti, puh. 050 366 9213

Alma Media lyhyesti
Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 6.3.2014, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli