Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus 2013 julkaistu

Alma Median tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus 2013 julkaistu

Alma Media Oyj                 Pörssitiedote                27.2.2014 klo 11.10

ALMA MEDIAN TILINPÄÄTÖS, TOIMINTAKERTOMUS JA TILINTARKASTUSKERTOMUS 2013 JULKAISTU
 
Alma Median tilinpäätös, toimintakertomus sekä tilintarkastuskertomus tilikaudelta 2013 on julkaistu tämän tiedotteen liitteenä sekä osoitteessa www.almamedia.fi/sijoittajille/Raportointi/taloudelliset-raportit-ja-vuosikatsaukset/.
 
Lisäksi Alma Media on julkaissut tänään selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään, joka löytyy tämän tiedotteen liitteenä. Se on myös saatavilla osoitteessa www.almamedia.fi/sijoittajille/hallinto/selvitys-hallinto-ja/.
 
Alma Median verkkovuosikatsaus 2013 julkaistaan viikolla 11.
 
ALMA MEDIA OYJ
Juha Nuutinen
talous- ja rahoitusjohtaja

Lisätietoja: Alma Media Oyj, Juha Nuutinen, p. 010 665 3873
 
Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet
 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 27.2.2014, 12:10
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli