Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media matkailun verkkopalvelu Rantapallo Oy:n osakkaaksi

Alma Media matkailun verkkopalvelu Rantapallo Oy:n osakkaaksi

Alma Media Oyj          Lehdistötiedote                   19.2.2014 klo 11.45

ALMA MEDIA MATKAILUN VERKKOPALVELU RANTAPALLO OY:N OSAKKAAKSI

Alma Media on ostanut 35 prosenttia Suomen johtavan matkailun verkkopalvelu Rantapallo Oy:n osakekannasta TukTuk Media Oy:ltä ja Verkossa Media Oy:ltä. Alma Medialla on myös mahdollisuus kasvattaa omistustaan yhtiössä. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista.

Rantapallo.fi on vuonna 2007 perustettu matkailun kokonaisvaltainen verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa, inspiraatiota ja palveluita matkailusta kiinnostuneille lukijoille. Rantapallossa vierailee keskimäärin noin 208 000 eri kävijää viikoittain.

Osakkuus Rantapallossa tukee Alma Median strategiaa, jonka mukaan konserni tavoittelee kasvua laajentamalla erityisesti digitaalisten palveluidensa tarjontaa. Matkailu on suomalaisille suurin ja jatkuvasti kasvava tuoteryhmä verkkokaupassa. Matkailualan yritysten panostus verkkomediaan on myös kasvanut merkittävästi.

– Matkailu on yksi nopeimmin digitaaliseksi muuntautuneista toimialoista. Useat suomalaiset etsivät matkailuun liittyvää tietoa verkosta ja ostavat sieltä myös matkansa. Alma Median ja Rantapallo Oy:n yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden nopeuttaa liiketoiminnan kasvuvauhtia ja kasvattaa kävijämääriä, sanoo Alma Diverson johtaja Minna Nissinen.

Rantapallo raportoidaan vuoden 2014 ensimmäisestä neljänneksestä alkaen Alma Median osakkuusyhtiönä Digitaaliset kuluttajapalvelut -segmentissä. Yhteistyöstä yhtiön kanssa vastaa Alma Median verkkoliiketoiminnan kehitys- ja palveluyksikkö Alma Diverso.

Alma Median matkailun verkkopalvelu NytMatkaan.fi suljetaan, ja sen liikenne ohjataan jatkossa Rantapallo.fi-verkkopalveluun. Rantapallo.fi-verkkopalvelu löytyy osoitteesta www.rantapallo.fi.

Lisätietoja:

Minna Nissinen, johtaja, Alma Diverso, puh. 040 766 6726Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee 1 965 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin kolmannes toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2013 liikevaihto oli noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 19.2.2014, 12:45
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli