Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Maria Jauho Pohjolan Sanomien vastaavaksi päätoimittajaksi

Maria Jauho Pohjolan Sanomien vastaavaksi päätoimittajaksi

Alma Media Oyj                       Pörssitiedote                             20.12.2013 klo 14.00

MARIA JAUHO POHJOLAN SANOMIEN VASTAAVAKSI PÄÄTOIMITTAJAKSI

Pohjolan Sanomien uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi 1.7.2014 alkaen on nimitetty lehden uutispäällikkö, filosofian maisteri Maria Jauho, 39. Pohjolan Sanomien nykyinen vastaava päätoimittaja Heikki Lääkkölä jää tuolloin sopimuksensa mukaan pois yhtiön palveluksesta ja myöhemmin eläkkeelle.

Jauho on työskennellyt vuodesta 2006 uutispäällikkönä Pohjolan Sanomissa ja Alma Median pohjoisten lehtien yhteistoimituksessa. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa toimitussihteerinä ja uutistoimittajana Kalevassa ja toimittajana Helsingin Sanomissa ja Aamulehdessä.

– Pohjolan Sanomat vahvistaa paikallista otettaan. Paikallisen uutisen ja paikallisten ihmisten merkitys korostuu. Haluamme pysyä lähellä lukijaa, lupaa tuleva vastaava päätoimittaja Maria Jauho.

Heikki Lääkkölä on toiminut Pohjolan Sanomien vastaavana päätoimittajana vuodesta 1996. Lehden palveluksessa hän on ollut vuodesta 1977.

Vuonna 2015 sata vuotta täyttävä Pohjolan Sanomat on Lääkkölän mukaan säilyttänyt asemansa Kemi-Tornion alueen ja alisen Tornionlaakson merkittävimpänä mediana.  Lehdessä parhaillaan käynnissä oleva muutosprosessi mahdollistaa korkeatasoisen paikallisen journalismin tekemisen sekä painettuun sanomalehteen että verkkopalveluun myös tulevaisuudessa.

Pohjolan Sanomat kuuluu Alma Aluemedian lehtiperheeseen, johon kuuluu Pohjolan Sanomien lisäksi neljä alueellista päivälehteä, 17 paikallislehteä ja yhdeksän kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.

ALMA MEDIA OYJ


Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Kari Juutilainen, johtaja, Alma Aluemedia, puh. 050 431 4159
Heikki Lääkkölä, vastaava päätoimittaja, Pohjolan Sanomat, puh. 0400 695 669
Maria Jauho, vastaava päätoimittaja 1.7.2014 alkaen Pohjolan Sanomat, puh 050 438 2405

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki
keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti
Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 20.12.2013, 15:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli