Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehti tuo markkinoille uuden Windows 8 -sovelluksen tablettikäyttäjille

Kauppalehti tuo markkinoille uuden Windows 8 -sovelluksen tablettikäyttäjille

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                    17.12.2013 klo 9.00

KAUPPALEHTI TUO MARKKINOILLE UUDEN WINDOWS 8 -SOVELLUKSEN TABLETTIKÄYTTÄJILLE 

Alma Media -konserniin kuuluva Kauppalehti on tänään julkistanut uuden Windows 8 -tableteille suunnitellun sovelluksen, joka sisältää Kauppalehden päivän lehden uutiset kätevässä digilehtimuodossa. Jutut ja kuvat on sovitettu tabletilla lukemiseen sopiviksi. Kauppalehden muu uutistarjonta on käytettävissä tabletin selaimen kautta.

Uusi sovellus täydentää Kauppalehden jo ennestään laajaa mobiilipalvelutarjontaa ja mahdollistaa talousuutisten seurannan ajasta ja paikasta riippumatta.

– Kauppalehden uutis- ja pörssisisältöjä käytetään entistä enemmän älypuhelimilla ja tableteilla. Kehitämmekin jatkuvasti mobiilipalvelujamme lukijoidemme toiveita ja tarpeita kuunnellen. Viimeisen kahden vuoden aikana mobiilikäyttö on liki kolminkertaistunut ja tällä hetkellä Kauppalehdellä on yli 200 000 mobiili- ja tablettikäyttäjää viikoittain, summaa sisältömyynnin johtaja Johanna Suhonen Kauppalehdestä.

Windows 8 -sovelluksen lataus ja kokeilu on maksutonta Nokia Lumia 2520 -tabletin ostajille 90 päivän ajan. Muutoin sovelluksen käyttö vaatii Kauppalehden tilauksen.

Kauppalehden sisältöjä käytetään laajalla kirjolla erilaisia puhelimia ja tabletteja. Selkeästi suosituimpia ovat kuitenkin Nokia Lumia -puhelimet. Kauppalehden Windows Phone -sovellus on ladattu jo yli 80 000 Lumia-puhelimeen. Se on myös esiasennettuna Lumia 1020- ja 1520 -puhelimissa.

Lisätietoja: Johanna Suhonen, sisältömyynnin johtaja, Kauppalehti, puh. 050 324 3229

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 17.12.2013, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli