Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Jenny Jännäri Kauppalehti Option toimituksen esimieheksi

Jenny Jännäri Kauppalehti Option toimituksen esimieheksi

Alma Media Oyj               Lehdistötiedote               4.11.2013 klo 14.15

JENNY JÄNNÄRI KAUPPALEHTI OPTION TOIMITUKSEN ESIMIEHEKSI

Tradenomi Jenny Jännäri, 40, on nimitetty 1.1.2014 Kauppalehti Option toimituksen esimieheksi. Jännäri on vuodesta 2000 alkaen toiminut Kauppalehdessä erilaisissa toimittajan tehtävissä, uutispäällikkönä ja tuottajana. Tällä hetkellä hän työskentelee Kauppalehti Option toimittajana.

”Optio on herkullinen lehti, sillä parhaimmillaan se onnistuu puhuttelemaan niin vuorineuvosta kuin ekohipsteriäkin. Yllättävien asioiden yhdistäminen puhuttelee älykkäitä ihmisiä, ja siihen meidän on pystyttävä numerosta toiseen. Option tekijätiimissä yhdistyy onneksi sellainen äly ja kokemus, että onnistumme siinä varmasti jatkossakin”, toteaa Jenny Jännäri.

Kauppalehti Option nykyinen toimituspäällikkö Jussi Jalkanen jää osa-aikaeläkkeelle 1.1.2014 ja jatkaa Option toimituksessa kirjoittavana toimittajana ja uuden esimiehen mentorina.

”Kiitän Jussi Jalkasta hänen erinomaisesta työstään Option johdossa. Hänen jälkeensä Suomen suosituin talouden lifestyle-lehti saa kokeneen vetäjän omasta toimituksestamme. Jenny Jännärin johdolla Optio viedään digitaaliseen aikakauteen”, toteaa Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Kauppalehti Optio on suurimpia suomalaisia aikakauslehtiä. Tuoreimman kansallisen mediatutkimuksen (KMT syksy2012/kevät2013) mukaan Optio kasvatti lukijamääräänsä lähes seitsemän prosenttia, ja sillä on nyt 211 000 lukijaa. Optio sisältyy Kauppalehden tilaukseen ja ilmestyy 22 kertaa vuodessa.

Lisätietoja:
Jenny Jännäri, toimituksen esimies 1.1.2014 alkaen, Kauppalehti Optio, puh. 050 330 0631
Arno Ahosniemi, vastaava päätoimittaja, Kauppalehti, puh. 040 588 6834

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Alma Media lyhyesti
Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 4.11.2013, 15:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli