Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj: Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2013

Alma Media Oyj: Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2013

Alma Media Oyj                  Pörssitiedote                   21.10.2013 klo 10:30


KUTSU ALMA MEDIAN PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 2013

Alma Media Oyj kutsuu sijoitusanalyytikot ja institutionaaliset sijoittajat pääomamarkkinapäiväänsä keskiviikkona 27.11.2013 klo 9 – 14 Helsingissä. Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Tilaisuudessa Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telanne kertoo Alma Median strategiasta ja taloudellisesta tilanteesta. Lisäksi ohjelmassa on katsauksia yhtiön liiketoiminta-alueiden ajankohtaisiin asioihin. Tilaisuuden ohessa osallistujilla on mahdollisuus tutustua Alma Median uusiin tuotteisiin ja kehityshankkeisiin. 

Pääomamarkkinapäivä alkaa aamupalalla klo 9.00 ja esitykset alkavat klo 9.30. Esitysosuus päättyy arviolta noin klo 12.30, minkä jälkeen tarjolla on lounas. Osallistujat voivat myös varata keskusteluaikoja toimitusjohtajan ja talousjohtajan kanssa tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 21.11.2013 mennessä Minna Oksaselle joko sähköpostilla minna.oksanen@almamedia.fi tai puhelimitse 010 665 2271.Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan yhtiön verkkosivuilla ja lähetetään ilmoittautuneille 22.11. 2013 mennessä. Tilaisuuden esitysmateriaalit julkaistaan pääomamarkkinapäivän aikana Alma Median verkkosivuilla www.almamedia.fi/uutishuone/aineistot/esitykset. Esitysmateriaalit julkaistaan vain englannin kielellä.


ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Rauno Heinonen, puh. 010 665 2251, rauno.heinonen@almamedia.fi


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 21.10.2013, 12:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli