Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj: Olli-Pekka Behm Satakunnan Kansan vastaavaksi päätoimittajaksi

Alma Media Oyj: Olli-Pekka Behm Satakunnan Kansan vastaavaksi päätoimittajaksi

Alma Media Oyj                Pörssitiedote               11.10.2013 klo 14.00

OLLI-PEKKA BEHM SATAKUNNAN KANSAN VASTAAVAKSI PÄÄTOIMITTAJAKSI

Uutispäätoimittaja Olli-Pekka Behm (47) siirtyy Satakunnan Kansan vastaavaksi päätoimittajaksi 1.12.2013. Behm on toiminut lehden uutispäätoimittajana vuodesta 2006 alkaen. Lisäksi hän on vastannut viiden vuoden ajan Alma Median toimituksellisen yhteistyön kehittämisestä.

Vastaavana päätoimittajana Behm haluaa lisätä vuoropuhelua maakunnan asukkaiden kanssa. 

– Satakunnan Kansa tavoittaa alueellaan nyt kahdeksan ihmistä kymmenestä. Tämä antaa vahvan pohjan lehden ja sähköisten palvelujen kehittämiselle edelleen. Kuuntelemme asiakkaita herkällä korvalla, ja suorapuheisen maakunnan ihmiset pääsevät vaikuttamaan seuraaviin uudistuksiimme. Paikallinen sisältö on meille jatkossakin tärkeintä, hän linjaa.

Aiemmin Behm on toiminut päätoimittajana Hämeen Sanomissa vuosina 2001-2006. Sitä ennen hän työskenteli Suomen Tietotoimistossa noin 10 vuotta toimittajana ja erilaisissa johdon tehtävissä. Hän on opiskellut Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa pääaineenaan valtio-oppi.

Satakunnan Kansan nykyinen vastaava päätoimittaja Petri Hakala siirtyy joulukuun 2013 alusta Iltalehden päätoimittajaksi.
 
Satakunnan Kansa kuuluu Alma Media Oyj:n Alma Aluemedia -liiketoimintayksikköön, joka kustantaa yhteensä viittä eri maakuntalehteä. Lisäksi lehtiperheeseen kuuluu lähes 30 paikallis- ja kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.


ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja:

Kari Juutilainen, Alma Aluemedia, johtaja, puh. 050 4354159
Olli-Pekka Behm, Satakunnan Kansa, päätoimittaja, puh. 040 511 5150


Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki
keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 11.10.2013, 16:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli