Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Petri Hakala palaa Iltalehden päätoimittajaksi

Petri Hakala palaa Iltalehden päätoimittajaksi

Alma Media Oyj       Lehdistötiedote            26.9.2013 klo 14:30

PETRI HAKALA PALAA ILTALEHDEN PÄÄTOIMITTAJAKSI

Iltalehden uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Petri Hakala (51). Hän palaa joulukuun aikana Iltalehteen Satakunnan Kansan vastaavan päätoimittajan tehtävästä. Hän raportoi tehtävässään IL-Media -liiketoimintayksikön johtajalle ja Iltalehden vastaavalle päätoimittajalle, Kari Kivelälle.

Petri Hakala siirtyi Iltalehdestä Satakunnan Kansan kustantajaksi ja vastaavaksi päätoimittajaksi vuonna 2010. Aiemmin hän on työskennellyt toimittajana Uudessa Suomessa ja Iltalehdessä sekä Iltalehden uutis- ja toimituspäällikkönä. Iltalehden päätoimittajana Hakala toimi vuosina 1995 – 2010.

Alma Aluemedia käynnistää Satakunnan Kansan vastaavan päätoimittajan rekrytoinnin välittömästi.

Lisätietoja:
Kari Kivelä, puh. 010 665 2032
Petri Hakala, puh. 010 665 8234

Alma Media lyhyesti
Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 26.9.2013, 16:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli