Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehti-ryhmän ja Osakesäästäjien Keskusliiton yhteistyösopimus päättyy

Kauppalehti-ryhmän ja Osakesäästäjien Keskusliiton yhteistyösopimus päättyy

Alma Media Oyj          Lehdistötiedote                  19.8.2013 klo 14.00

KAUPPALEHTI-RYHMÄN JA OSAKESÄÄSTÄJIEN KESKUSLIITON YHTEISTYÖSOPIMUS PÄÄTTYY

Alma Median Kauppalehti-ryhmän ja Osakesäästäjien Keskusliiton määräaikainen yhteistyösopimus päättyy vuoden 2013 lopussa. Kauppalehti-ryhmä ja Osakesäästäjien Keskusliitto ovat vuodesta 2008 alkaen tehneet yhteistyötä liiton viestintäpalveluiden toteuttamisessa. Liiton jäsenet ovat osana jäsenyyttään saaneet perjantain Kauppalehden, ja lisäksi Kauppalehti-ryhmän asiakasviestintätalo Alma 360 on tuottanut liiton omaa Viisas Raha -lehteä. Liiton jäsenet ovat saaneet jäsenetuja myös muista Kauppalehden tilaustuotteista.

Osapuolet ovat yhdessä omien strategioidensa pohjalta sopineet, ettei yhteistyötä nykymuodossaan jatketa nykyisen sopimuksen päätyttyä. Kauppalehti tulee kuitenkin jatkossakin tarjoamaan Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenistölle etuja tilaustuotteistaan.

Sopimuksen päättymisellä ei arvioida olevan vaikutuksia Kauppalehti-ryhmän vuoden 2014 taloudelliseen tulokseen eikä merkittävää vaikutusta Kauppalehden levikkiin.

Lisätietoja:

Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Kauppalehti-ryhmä, puh. 0500 511 036


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 19.8.2013, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli