Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma 360:n tuottamalle Allegro Magazine -asiakaslehdelle pronssia Content Marketing Awards -kilpailussa Yhdysvalloissa

Alma 360:n tuottamalle Allegro Magazine -asiakaslehdelle pronssia Content Marketing Awards -kilpailussa Yhdysvalloissa

Alma 360              Lehdistötiedote                              16.8.2013 klo 13.15

ALMA 360:N TUOTTAMALLE ALLEGRO MAGAZINE -ASIAKASLEHDELLE PRONSSIA CONTENT MARKETING AWARDS -KILPAILUSSA YHDYSVALLOISSA

Allegro-junan matkustajia palveleva matkailu- ja lifestyle-lehti Allegro Magazine on voittanut pronssia vuosittain järjestettävän CMA Content Marketing Awards -kilpailun Best Transportation Publication -sarjassa. Alma 360:n suunnittelema ja tuottama Allegro Magazine ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä kustantavat yhteistyössä VR sekä Venäjän rautatieyhtiö RZD.

Kilpailumenestystä toi lehden ainutlaatuinen konsepti, jossa halutaan huomioida kulttuurierot ja erilaisten matkustajien tarpeet. Oman haasteensa projektiin tuo lehden kolmikielisyys. Suomen-, venäjän- ja englanninkielistä Allegro Magazinea tehdään sekä Suomessa että Venäjällä kahden toimituksen voimin.

– Allegro Magazinea on lähdetty tekemään rohkeasti eri lukijaryhmien tarpeista käsin, ja palautteen perusteella voimme olla lopputulokseen erittäin tyytyväisiä, Alma 360:n toimitusjohtaja Petri Läntinen sanoo.

Vasta vuoden ikäinen Allegro Magazine on saanut matkustajien keskuudessa hyvän vastaanoton, ja myös mediamyynti on onnistunut yli odotusten.

– Allegro-lehti on tärkeä osa palvelukokonaisuudessamme ja meille erinomainen kanava tavoittaa asiakkaamme. Lehdessä on kolmella kielellä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä artikkeleita matkustajille, olivatpa he matkalla Pietariin, Viipuriin tai Suomeen, VR:n matkustajaliikennedivisioonan johtaja Antti Tiitola toteaa.

Allegro Magazinen lisäksi myös Fazerin F-lehti sekä Blue1:n inflight-lehti Blue1 Dream menestyivät kilpailussa. Blue1 Dream sai kunniamaininnan kategoriassa Best Use of Illustration On Single Feature ja F-lehti kategoriassa Best Overall Design. Molemmat lehdet ovat Alma 360:n konseptoimia ja tuottamia.

Sisältömarkkinoinnin ammattilaisille suunnattua Content Marketing Awards -kilpailua järjestää arvostettu amerikkalainen Content Marketing Institute. Vuoden 2013 kilpailu oli erityisen tiukka – osallistujia oli kaikkiaan ennätykselliset kahdeksansataa ympäri maailman.

– Osallistujamäärän kasvu kertoo osaltaan sisältömarkkinoinnin kasvavasta merkityksestä. Yrityksen oman median rakentaminen sekä asiakkaan ja toimintaympäristön ymmärtäminen ovat yrityksille korvaamaton etu nykyisen mediamurroksen keskellä, arvioi Petri Läntinen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Läntinen, Alma 360
040 047 7343, petri.lantinen@alma360.fi

Matkustajaliikennedivisioonan johtaja Antti Tiitola, VR
0307 22700, antti.tiitola@vr.fi


Alma 360 on Alma Mediaan kuuluva asiakasviestintätalo, joka julkaisee noin 50:tä painettua ja digitaalista asiakas- ja sidosryhmäjulkaisua.
www.alma360.fi

  • Julkaistu: 16.8.2013, 15:16
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli