Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Lounais-Lappi -lehti siirtyy Alma Median lehtiperheeseen

Lounais-Lappi -lehti siirtyy Alma Median lehtiperheeseen

Alma Media Oyj                        Lehdistötiedote                 14.6.2013 klo 13.30


LOUNAIS-LAPPI -LEHTI SIIRTYY ALMA MEDIAN LEHTIPERHEESEEN

Kemi-Tornio -talousalueella ilmestyvä kaksipäiväinen kaupunkilehti Lounais-Lappi vaihtaa omistajaa. Kaleva-konserniin kuuluva Forum24 Oy on myynyt Julkaisupalvelu Lounais-Lappi Oy:n koko osakekannan Alma Media Oyj:lle. Kaupalla ei ole vaikutuksia Lounais-Lapin toimintaan.

Alma Aluemedia julkaisee samalla talousalueella 7-päiväistä Pohjolan Sanomia.

– Lounais-Lappi on hyvin hoidettu ja toimitettu alueellinen kaupunkilehti. Se täydentää erinomaisesti palvelutarjontaamme Meri-Lapin alueella. Lehti ilmestyy edelleen kaksi kertaa viikossa samoina päivinä kuin tähänkin saakka, sanoo Aluemedian johtaja Kari Juutilainen.

Lounais-Lappi siirtyy Alma Median omistukseen 14.6.2013. Kaupan osapuolet eivät julkista kauppahintaa. Lounais-Lappi -lehden palveluksessa on 10 henkilöä, jotka siirtyvät Alma Median palvelukseen.

Alma Aluemedia -yksikkö julkaisee viittä sanomalehteä, 17 tilattavaa paikallislehteä ja kymmentä kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.


Lisätietoja:

Kari Juutilainen, johtaja, Alma Aluemedia, puh.050 4354159
Jukka Haapalainen, toimitusjohtaja, Kaleva Oy, puh. 0400 450 671


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 14.6.2013, 15:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli