Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median pohjoisten maakuntalehtien painopaikaksi valittu Kalevan lehtipaino

Alma Median pohjoisten maakuntalehtien painopaikaksi valittu Kalevan lehtipaino

Alma Media Oyj                  Pörssitiedote                          14.6.2013 klo 15.00

ALMA MEDIAN POHJOISTEN MAAKUNTALEHTIEN PAINOPAIKAKSI VALITTU KALEVAN LEHTIPAINO

Alma Median maakuntalehtien, Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien, tulevaksi painopaikaksi on valittu Kalevan uusi lehtipaino Oulussa. Uusi painopaikka mahdollistaa lehtien tehokkaan kuljetuksen ja jakelun sekä varmistaa niiden pysymisen varhaisjakelun piirissä.

Lehtiä aletaan painaa uudessa painossa maalis-huhtikuussa 2014. Painopaikan vaihtumisella ei ole vaikutusta lukijoiden saamaan palveluun.

– Olemme kehittäneet toimintaamme tavoitteenamme turvata sanomalehtien laadukas varhaisjakelu myös pohjoisessa. Painopaikka Pohjois-Suomessa varmistaa sen, että Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat pystytään edelleen jakamaan varhaisjakelussa. Painon sijainti Oulussa mahdollistaa kuljetusten ja jakelun entistä paremman yhdistämisen, toteaa Alma Median paino- ja jakeluyhtiön, Alma Manun, toimitusjohtaja Helvi Liukkaala.

Alma Manu tiedotti huhtikuussa 2013 sulkevansa Rovaniemen painon ensi vuoden maaliskuun loppuun mennessä. Rovaniemen painon sulkemispäätöksen taustalla olivat yleiset painotoiminnan tehostamistavoitteet sekä toiminnan kilpailukyvyn ja elinvoimaisuuden turvaaminen myös jatkossa.

Vuonna 2012 Alma Manu työllisti yhteensä noin 1 090 henkilöä Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Lapissa. Heistä lehdenjakajia oli noin 930 henkilöä.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja: Helvi Liukkaala, toimitusjohtaja, Alma Manu Oy, puh. 010 665 3009

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsingin pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi


  • Julkaistu: 14.6.2013, 17:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli