Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Suomen journalistiliiton ja Viestinnän keskusliiton työehtoneuvotteluissa sopu

Suomen journalistiliiton ja Viestinnän keskusliiton työehtoneuvotteluissa sopu

Alma Media Oyj            Lehdistötiedote            17.5. 2013 klo 12.30


SUOMEN JOURNALISTILIITON JA VIESTINNÄN KESKUSLIITON TYÖEHTONEUVOTTELUISSA SOPU

Suomen journalistiliiton (SJL) ja Viestinnän keskusliiton (VKL) työehtosopimusneuvotteluissa on päästy sopuun. SJL on perunut kaikkia mediataloja ja erityisesti viisi- ja seitsenpäiväisiä sanomalehtiä koskeneen lakon, jonka oli määrä alkaa tänään klo 14.00. Myös VKL perui kaikille sen yritysjäsenten sanoma- ja aikakauslehdille suunnatun työsulun. Alma Media on tyytyväinen saavutettuun ratkaisuun neuvotteluissa.

”On erittäin tärkeää, että neuvotteluissa päästiin sopuun. Lehtikustannusala elää poikkeuksellisen vaikeata vaihetta kansantalouden taantuman ja mediakäytön digitalisoitumisen pyörteissä. Tarvitsemme nyt enemmän kuin koskaan kaikkien osapuolten panosta toimialan murroksen selättämiseksi”, toteaa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

Lisätietoja:
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 040 861 9345


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi


  • Julkaistu: 17.5.2013, 14:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli