Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj: Alma Media myy raskaiden vaihtokoneiden markkinapaikkansa Mascuksen

Alma Media Oyj: Alma Media myy raskaiden vaihtokoneiden markkinapaikkansa Mascuksen

Alma Media Oyj              Pörssitiedote               30.4.2013 klo 15.45


ALMA MEDIA MYY RASKAIDEN VAIHTOKONEIDEN MARKKINAPAIKKANSA MASCUKSEN

Alma Media keskittyy kansainvälisessä markkinapaikkaliiketoiminnassaan rekrytointi- ja asuntoportaaleihin ja myy raskaiden vaihtokoneiden ja ajoneuvojen verkkomarkkinapaikka Mascuksen. Mascus myydään Alma Median Benelux-maiden lisenssikumppanille, Mascus International BV:lle, jonka omistaa hollantilainen teknologiayrityksiin keskittyvä Vortex Capital Partners -pääomarahasto.

Liiketoiminnan kauppahinta on 11 miljoonaa euroa ennen veroja ja Alma Media kirjaa siitä noin 7,5 miljoonan euron kertaluonteisen myyntivoiton vuoden 2013 toisen neljänneksen tulokseensa. Vuonna 2012 Mascuksen liikevaihto oli 5,1 miljoonaa euroa.

– Mascus on vuosien saatossa laajentunut, mutta sen tuomat synergiaedut Alma Median muuhun markkinapaikkaliiketoimintaan ovat vähäisiä. Keskitymme jatkossa kansainvälisissä markkinapaikkatoiminnoissa rekrytointi- ja asuntoportaaleihin, sanoo Alma Median Markkinapaikkojen johtaja Raimo Mäkilä.

Mascus palvelee kuutta toimialaa: maanrakennusta, maataloutta, materiaalinkäsittelyä, metsänhoitoa, kuljetusta ja logistiikkaa sekä ympäristönhuoltoa. Yrityksellä on yhteensä 35 linsenssikumppania, ja sen palveluksessa on noin 30 henkilöä.


ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat, Alma Media Oyj, puh. 010 665 5802

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsingin pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi  • Julkaistu: 30.4.2013, 17:45
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli