Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehti Tietopalvelut lisää tarjontaansa myyntiä tukevia ja kiinteistötietojen hyödyntämistä helpottavia palveluja

Kauppalehti Tietopalvelut lisää tarjontaansa myyntiä tukevia ja kiinteistötietojen hyödyntämistä helpottavia palveluja

Alma Media Oyj    Lehdistötiedote    29.4.2013 klo 9.30

KAUPPALEHTI TIETOPALVELUT LISÄÄ TARJONTAANSA MYYNTIÄ TUKEVIA JA KIINTEISTÖTIETOJEN HYÖDYNTÄMISTÄ HELPOTTAVIA PALVELUJA

Kauppalehti Tietopalvelut palvelee asiakkaitaan yhä monipuolisemmin kevään aikana lanseerattujen Hankintahaun ja Kiinteistöhaun karttapalvelun avulla. Hankintahaulla asiakas voi kartoittaa julkisen sektorin hankintailmoituksia ja saada niistä lisämyyntiä. Kiinteistöhaun uusi karttapalvelu tarjoaa puolestaan kiinteistöjen paikallistamista ja kiinteistötietojen hyödyntämistä helpottavia lisätoiminnallisuuksia.

Kauppalehti Tietopalveluiden uusi Hankintahaku helpottaa julkisten hankintailmoitusten seurantaa

Kauppalehti Tietopalveluiden tuoteperhe kasvoi helmikuun lopulla Hankintahaulla. Hankintahaku on ennen kaikkea myyntiorganisaatioille suunnattu palvelu, jonka avulla voi helposti seurata julkisia hankintailmoituksia ja hallita yrityksen sisäistä tarjousprosessia. Hankintailmoituksella tarkoitetaan tarjouspyyntöä tai sitä koskevaa päätöstä. Hankintahaku tarjoaakin tehokkaan työkalun kysyntä- ja kilpailutilanteen kartoittamiseen eri markkinoilla sekä kokonaan uusien markkinoiden löytämiseen julkiselta sektorilta. Myös kilpailijoiden toimia voi seurata sen avulla.

– Kauppalehti Tietopalveluiden asiakkaiden yhteyshenkilöt työskentelevät usein talous- tai IT-hallinnossa. Hankintahaun avulla palvelemme nyt paremmin myös myyntiorganisaatioita ja laajennamme asiakaskuntaamme, sanoo myyntiryhmän päällikkö Eija Haapala Kauppalehti Tietopalveluiden myynnistä.

Suomen julkisten hankintojen kynnysarvon eli 30 000 euron ylittävien ilmoitusten lisäksi Hankintahausta voi hakea EU -kynnysarvon ylittäviä hankintailmoituksia sekä useiden eri maiden kansallisia hankintailmoituksia (mm. Yhdysvalloista, Norjasta, Tanskasta ja Ruotsista).

Hankintahaun on kehittänyt suomalainen start up -yritys Locatia Oy, josta Alma Media omistaa viidenneksen.

Tietopalveluiden palveluntarjonta täydentyi huhtikuussa myös Kiinteistöhaun karttapalvelulla

Kauppalehti Tietopalveluiden Kiinteistöhaku laajeni karttapalvelulla 23.4.2013. Uudistuneen Kiinteistöhaun avulla voi hakea yhtä tai useampaa kiinteistöä samanaikaisesti. Hakuja voi tehdä muun muassa kiinteistötunnuksella tai kiinteistön osoitteella. Karttapalvelu kohdistaa haetun kiinteistön automaattisesti kartalle, ja kiinteistöjä pystyy hakemaan myös suoraan kartalta. Tämä nopeuttaa monen päätöksentekijän työprosesseja huomattavasti.

Kiinteistöistä voi yhdellä haulla saada kaikki rajapyykit ja kiinteistöjen hinnat kartalla sekä tarvittavat kiinteistöasiakirjat, kuten lainhuuto- ja rasitustodistukset. Kiinteistöhaku tarjoaakin yhdessä palvelussa kaikki viralliset tiedot kiinteistöistä kiinteistötietoa tarvitseville ja linkittää esim. yritysten omistamat kiinteistöt suoraan kyseisen yrityksen tietoihin Kauppalehti Tietopalveluissa.

Kauppalehti Tietopalvelujen kumppanina karttapalvelun kehittämisessä on Sito. Sito on kuntien ja infra-alan toiminnan, tietojen ja tietojärjestelmien asiantuntijaorganisaatio. Siton Tietopalvelut tuottaa, hallinnoi ja jalostaa mm. kiinteistöihin ja asumiseen liittyviä paikkatietoaineistoja ja toteuttaa tuottavuutta tehostavia tietopalveluratkaisuja.

Lisätietoja Hankintahausta ja Kiinteistöhaun karttapalvelusta: myyntiryhmän päällikkö Eija Haapala (eija.haapala@kauppalehti.fi, puh. 050 438 0866). Sitosta lisätietoja antaa projektipäällikkö Sanna Mäyrä (sanna.mayra@sito.fi, puh. 040 5812915).


Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

Sito lyhyesti

Sito on infran, liikenteen, logistiikan, ympäristön ja tietopalveluiden suomalainen moniosaajayritys. Siton palveluihin kuuluvat konsultointi, suunnittelu, kunnossapito, rakennuttaminen ja niitä tukevat tietotekniset ratkaisut. Siton yli 400 asiantuntijaa tarjoavat mutkatonta palvelua ja korkealuokkaista suunnittelua kymmenellä paikkakunnalla. Lue lisää: www.sito.fi

  • Julkaistu: 29.4.2013, 11:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli