Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj: Virpi Juvonen Alma Median uudeksi henkilöstöjohtajaksi

Alma Media Oyj: Virpi Juvonen Alma Median uudeksi henkilöstöjohtajaksi

Alma Media Oyj Pörssitiedote 26.4.2013 klo 14.00

VIRPI JUVONEN ALMA MEDIAN UUDEKSI HENKILÖSTÖJOHTAJAKSI

Alma Media Oyj:n uudeksi henkilöstöjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty VTM Virpi Juvonen, 50. Nimitys astuu voimaan heti. Virpi Juvonen raportoi tehtävässään konsernin toimitusjohtaja Kai Telanteelle.

Virpi Juvonen on toiminut Alma Median vt. henkilöstöjohtajana 10.12.2012 alkaen. Vt. henkilöstöjohtajan tehtävään hän siirtyi Alma Media Oyj:n Markkinapaikat-liiketoimintayksikön henkilöstöpäällikön tehtävästä. Virpi Juvonen on aiemmin toiminut henkilöstöpäällikön tehtävissä myös Kustannusosakeyhtiö Iltalehdessä, Elisa Oyj:ssä ja Oy Radiolinja Ab:ssa.

– Olen iloinen, että Virpi jatkaa Alma Median henkilöstöjohtajan tehtävissä. Virpissä yhdistyy vahva osaaminen ja yhtiön hyvä tuntemus, jotka ovat tärkeitä, kun Alma Mediaa ja sen henkilöstöä johdetaan toimialan murroksessa, toteaa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.


ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Kai Telanne, toimitusjohtaja, puh. 010 665 3500
Virpi Juvonen, puh. 010 665 2046

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki
keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 26.4.2013, 16:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli