Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media keskittyy Slovakiassa rekrytointipalveluihin ja myy paikallisen autoportaalinsa

Alma Media keskittyy Slovakiassa rekrytointipalveluihin ja myy paikallisen autoportaalinsa

Alma Media Oyj           Lehdistötiedote             3.4.2013 klo 15.00


ALMA MEDIA KESKITTYY SLOVAKIASSA REKRYTOINTIPALVELUIHIN JA MYY PAIKALLISEN AUTOPORTAALINSA

Alma Media myy slovakialaisen käytettyjen autojen markkinapaikkansa, Autovia.sk:n, maan johtavalle internet-portaalille, Azet.sk:lle. Azet.sk:n pääomistaja on Ringier Axel Springer Slovakia. Kaupalla ei ole merkittävää taloudellista vaikutusta Alma Mediaan, sillä Autovia.sk:n vuotuinen liikevaihto on vajaa 0,5 miljoonaa euroa.

Alma Mediasta tuli Autovia.sk:n omistaja osana laajempaa, useita digitaalisia liiketoimintoja kattavaa hankintaa marraskuussa 2012. Hankinta oli jatkoa alkuvuodesta 2012 toteutetuille yritysostoille, ja sen ansiosta Alma Mediasta tuli suurin digitaalisten rekrytointipalvelujen tarjoaja Tšekin tasavallassa, Slovakiassa ja Kroatiassa.

– Alma Media keskittyy edelleen digitaalisiin rekrytointipalveluihin itäisessä Keski-Euroopassa. Olemme tyytyväisiä, että Autovia.sk:lla on uusi omistaja, joka voi kehittää liiketoimintaa eteenpäin, sanoo Alma Median Markkinapaikkojen johtaja Raimo Mäkilä.


Lisätietoja:
Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat, Alma Media Oyj, puh. 010 665 5802
Alexandra Delvenakiotis, viestintäpäällikkö, Ringier Axel Springer Media AG, puh. +41 44 267 29 14

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi


  • Julkaistu: 3.4.2013, 17:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli