Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Iltalehti-liiketoimintayksikkö vaihtaa nimensä IL-Mediaksi

Iltalehti-liiketoimintayksikkö vaihtaa nimensä IL-Mediaksi

Alma Media Oyj             Lehdistötiedote         22.3.2013 klo 14.30

ILTALEHTI-LIIKETOIMINTAYKSIKKÖ VAIHTAA NIMENSÄ IL-MEDIAKSI

Alma Median Iltalehti-liiketoimintayksikkö vaihtaa nimeään. Yksikön uusi nimi, IL-Media, otetaan käyttöön maalis-huhtikuun vaihteessa. Nimenvaihdoksen taustalla on muun muassa voimakkaasti kasvanut digitaalinen liiketoiminta, tuotteiden sisällöllinen eriytyminen ja mediamyynnin uudet tuotteet.

IL-Median kuluttajille suunnatut tuotteet eli Iltalehti, Iltalehti.fi, IL-TV, Ilona ja teemalehdet säilyttävät nimensä. Muutos koskee ainoastaan liiketoimintayksikön nimeä.

Lisätietoja: Kari Kivelä, IL-Media, puh. 010 665 2032.

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 22.3.2013, 15:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli