Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > E-kontakti.fi: Pääsiäinen saa suomalaiset nettideittailemaan

E-kontakti.fi: Pääsiäinen saa suomalaiset nettideittailemaan

E-kontakti.fi Lehdistötiedote 19.3.2013 klo 9.30

E-KONTAKTI.FI: PÄÄSIÄINEN SAA SUOMALAISET NETTIDEITTAILEMAAN

Kevät saa suomalaiset aktivoitumaan nettideittailuun. Suomen suosituimman nettideittipalvelun, E-kontakti.fin, helmikuussa toteuttaman kyselyn mukaan kevät on sinkkujen mielestä ylivoimaisesti paras vuodenaika deittailuun netissä. Myös pitkät pyhät, kuten kevään ensimmäinen juhla pääsiäinen, näkyvät selvästi kävijäryntäyksenä palvelussa.

Viime vuonna suosituin nettitreffailupäivä E-kontakti.fi-palvelussa oli pääsiäismaanantai. Tuoreen kyselyn tulokset kertovat, että myös tänä vuonna uusi ennätys saattaa syntyä juuri pääsiäisenä. Pitkät vapaat saavat aikaan piikin sekä uusien jäsenten rekisteröitymisessä että vanhojen käyttäjien aktivoitumisessa.

E-kontakti.fi-palvelun tuotepäällikkö Heli Ruotsalainen näkee yhtenä taustavaikuttajana suomalaisten kokemat yksinäisyyden tunteet pyhien aikana.

-Pääsiäisenä on melkein kaikilla vapaata töistä, eivätkä kaikki kaupat tai ravintolatkaan ole auki. Pääsiäinen ei myöskään ole juhlapyhä, jolloin perinteisesti tavattaisiin runsaasti perhettä tai ystäviä kuten esimerkiksi jouluna tai juhannuksena.

Sunnuntai suosituin nettideittailupäivä

Yksinäisyyden ilmiö toistuu E-kontakti.fissä myös pitkin vuotta. Suosituin nettideittailupäivä E-kontakti.fi-palvelussa on yleensä sunnuntai – viikonlopun aikana ajatus treffiseuran löytämisestä kypsyy sinkun mielessä.

-Tänä pääsiäisenä haluaisin antaa kaikille nettideittailijoille vinkin: kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jos haluaa löytää seuraa pyhien ajaksi. Miehet ovat perinteisesti nopeampia liikkeissään eli ovat hyvin nopeasti valmiita etenemään tapaamisen asteelle, mutta naisilla sen oikean kumppanin valinta kestää usein hieman kauemmin, Ruotsalainen vinkkaa.

E-kontakti.fin kyselyssä kysyttiin, mikä on paras vuodenaika nettideittailuun. Vastaukset: Kevät 47 %, Talvi 34 %, Syksy 11 % ja Kesä 8 %. E-kontakti.fi-palvelun nettideittailukysely toteutettiin helmikuussa 2013 sähköpostilla. Kyselyyn vastasi yhteensä 586 E-kontakti.fi-palvelun käyttäjää.


Lisätiedot:
Heli Ruotsalainen
tuotepäällikkö, E-kontakti.fi
Puh. +358 50 438 2847
Sähköposti: heli.ruotsalainen@almamedia.fi


E-kontakti.fi on vuonna 2009 perustettu Suomen suosituin nettideittipalvelu. Luotettavasta ja turvallisesta palvelusta löytyy jo yli 250 000 kotimaista jäsenprofiilia. E-kontakti.fi on osa Alma Media -konsernia.

  • Julkaistu: 19.3.2013, 10:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli