Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj: Alma Median vuosikatsaus 2012 on julkaistu

Alma Media Oyj: Alma Median vuosikatsaus 2012 on julkaistu

Alma Media Oyj              Pörssitiedote                               7.3.2013, klo 15:00

ALMA MEDIAN VUOSIKATSAUS 2012 ON JULKAISTU

Alma Media Oyj:n digitaalinen vuosikatsaus 2012 on julkaistu tänään. Vuosikatsaus kertoo muun muassa Alma Median talouden ja liiketoiminnan kehityksestä sekä toimintaympäristöstä ja strategian etenemisestä vuonna 2012. Vuosikatsauksen osana on Global Reporting Initiative -organisaation G3.1- ja Media Sector Supplement -ohjeistusten mukainen yritysvastuuraportointi.

Vuosikatsaus on osa Alma Media -konsernin verkkosivuja, ja se toimii myös tabletilla ja älypuhelimella. Vuosikatsaus löytyy osoitteesta http://vuosikatsaus2012.almamedia.fi. Vuosikatsauksen ja tilinpäätöksen voi ladata sivustolta myös pdf-tiedostona. Pdf-tiedosto vuosikatsauksesta löytyy lisäksi tämän tiedotteen liitteenä. Katsaus ei ole saatavana painetussa muodossa.

Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä yhtiön selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu erikseen 21.2.2013. Ne löytyvät osoitteesta www.almamedia.fi/sijoittajille/hallinto/yhtiokokous/yhtiokokous-2013/.

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja: Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, p. 010 665 2251

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin Pörssi
keskeiset mediat

Alma Media lyhyesti
Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 7.3.2013, 16:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli