Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kaupunkilehti Porin Sanomat sulautuu Satakunnan Kansaan

Kaupunkilehti Porin Sanomat sulautuu Satakunnan Kansaan

Alma Kustannus Oy Tiedote 1.3.2013 klo 15:45

KAUPUNKILEHTI PORIN SANOMAT SULAUTUU SATAKUNNAN KANSAAN

Porin Sanomat ilmestyy jatkossa viikoittain Satakunnan Kansan liitteenä. Uusi tuote jaetaan SK:n mukana tilaajille ja ei-tilaajille Porin talousalueella ja sesonkiluonteisesti laajemmin. Tuote saa myös uuden nimen. Nimi julkistetaan kevään aikana.
– Uudet jakelutiet parantavat nykyisten ja uusien media-asiakkaidemme palvelua. Sisällöllisesti lähdemme tekemään kunnianhimoista, monimediallista tuotetta. Tavoitteena on löytää uusia malleja ja tapoja tuottaa läheistä, mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä. Uusi tuote antaa mahdollisuuksia myös uudenlaisiin avauksiin niin markkinoinnissa kuin kampanjajournalismissa. Kokoamme parhaillaan organisaatiota ja innostus on kova, vastaava päätoimittaja Petri Hakala kertoo.

Satakunnan Kansan ja Porin Sanomien yhteishanketta vetää tuottaja Anne Mäkelä yhdessä päätoimittaja Tomi Tuomen kanssa. Uusi tuote tulee markkinoille kesäkuussa.

Lisätietoja: Vastaava päätoimittaja Petri Hakala, puh. 0400-456850

Satakunnan Kansa ja Porin Sanomat kuuluvat Alma Media Kustannus Oy:hyn, joka on osa Alma Media Oyj:tä

  • Julkaistu: 1.3.2013, 15:44
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli