Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Ekonomi-lehti uudistui

Ekonomi-lehti uudistui

Alma 360                Lehdistötiedote                   26.2.2013 klo 9.00

EKONOMI-LEHTI UUDISTUI

Alma 360 tuottaa julkaisun painettuna ja verkossa

Ekonomiliiton jäsenlehti on kokenut sisällöllisen ja ulkoasullisen muodonmuutoksen. Ekonomien oma ammattilehti Ekonomi pureutuu maailmaan ja sen ilmiöihin aiempaa terävämmin nimenomaan suomalaisten ekonomien ja alan opiskelijoiden näkökulmasta. Ekonomi on luettavissa paitsi painettuna myös verkkojulkaisuna kaikilla päätelaitteilla. Uudistus toteutettiin yhteistyössä Alma 360:n kanssa.

Suomen Ekonomiliitto SEFE ry uudisti viime vuonna strategiansa, ja sen jälkeen uudistettiin myös jäsenjulkaisu. Ensimmäinen uudenmallinen, Alma 360:n tuottama julkaisu on juuri ilmestynyt.

– Haluamme julkaisun ajavan samoja asioita kuin uudistetun strategiamme. Tavoitteenamme on olla yksilöiden muodostama vuorovaikutteinen yhteisö, joka jakaa osaamistaan ja joka on jäsentensä oma työelämän sparraaja, sanoo Ekonomiliiton toiminnanjohtaja Aija Bärlund.

Uudistettu Ekonomi katselee ympäröivää yhteiskuntaa Ekonomiliiton jäsenen silmin: mitä trendit ja muutokset hänelle merkitsevät? Mitä mahdollisuuksia ne avaavat? Kuinka muutoksiin kannattaa varautua?

Lehden visuaalinen ilme on selkiytynyt, ja siihen on tuotu lukijakokemusta tukevaa rytmiä.

Ekonomi julkaistaan samanaikaisesti painettuna ja verkkolehtenä. Verkkolehti palvelee lukijan tarpeita saada tietoa helposti, houkuttelevasti ja ajasta tai paikasta riippumattomasti. Se on luettavissa kaikilla päätelaitteilla, ja sen rakenne muokkautuu automaattisesti näytön mukaan. Verkkojulkaisu tukee yhteisöllisyyttä muun muassa houkuttelemalla lukijoita jakamaan ja kommentoimaan sisältöä. Alma 360:n toimitusjohtaja Petri Läntinen pitää alkanutta yhteistyötä mielenkiintoisena ja antoisana.

– On aina kiinnostavaa uudistaa hyvää, palkittua julkaisua ja lisäksi tuoda se aidosti monikanavaiseksi, Läntinen toteaa.

Ekonomi ilmestyy painettuna ja verkkojulkaisuna kuusi kertaa vuodessa. Lehti jaetaan Suomen Ekonomiliitto SEFE ry:n jäsenille. Päätoimittajana toimii SEFEn viestintäjohtaja Eeva Riittinen-Saarno.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Petri Läntinen, Alma 360, puh. 0400 477 343
toiminnanjohtaja Aija Bärlund, Suomen Ekonomiliitto SEFE ry, puh. 040 080 7320


Alma 360 on Alma Mediaan kuuluva asiakasviestintätalo, joka julkaisee noin 50:tä painettua ja digitaalista asiakas- ja sidosryhmäjulkaisua.
www.alma360.fi

Suomen Ekonomiliitto SEFE ry on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö. SEFE-yhteisössä on yhteensä lähes 50 000 ekonomi- ja kylterijäsentä.
www.sefe.fi
www.ekonomilehti.fi

  • Julkaistu: 26.2.2013, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli