Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj: Alma Median tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus 2012 julkaistu

Alma Media Oyj: Alma Median tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus 2012 julkaistu

Alma Media Oyj              Pörssitiedote               21.2.2013 klo 13:00

ALMA MEDIAN TILINPÄÄTÖS, TOIMINTAKERTOMUS JA TILINTARKASTUSKERTOMUS 2012 JULKAISTU

Alma Median tilinpäätös, toimintakertomus sekä tilintarkastuskertomus tilikaudelta 2012 on julkaistu tämän tiedotteen liitteinä sekä osoitteessa www.almamedia.fi/sijoittajille/hallinto/yhtiokokous/yhtiokokous-2013/.

Lisäksi Alma Media on julkaissut tänään selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään, joka löytyy tämän tiedotteen liitteenä. Se on myös saatavilla osoitteessa http://www.almamedia.fi/sijoittajille/hallinto/selvitys-hallinto-ja/.

Alma Median verkkovuosikatsaus 2012 julkaistaan viikolla 10.

ALMA MEDIA OYJ
Juha Nuutinen
talous- ja rahoitusjohtaja

Lisätietoja: Alma Media Oyj, Juha Nuutinen, p. 010 665 3873

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti
Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 1 900 ammattilaista (ilman jakajia), joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 21.2.2013, 14:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli