Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Markus Pirttijoki Kainuun Sanomien päätoimittajaksi

Markus Pirttijoki Kainuun Sanomien päätoimittajaksi

Alma Media Oyj     Pörssitiedote     15.2.2013 klo 9.30

MARKUS PIRTTIJOKI KAINUUN SANOMIEN PÄÄTOIMITTAJAKSI

Uutispäällikkö Markus Pirttijoki, 37, MTV3:n uutistoimituksesta on nimitetty Kainuun Sanomien vastaavaksi päätoimittajaksi. Pirttijoki aloittaa päätoimittajana Kainuussa 1.5.2013.
Ennen uutispäällikön tehtävää Pirttijoki on toiminut MTV3:n palveluksessa talouden ja politiikan toimittajana.  Aikaisemmin hän on työskennellyt Kauppalehdessä taloustoimittajana sekä Kauppalehden ja MTV3:n yhteisissä talousuutisissa toimittajana, uutistuottajana ja uutisankkurina.

Kainuulaislähtöinen Pirttijoki aloitti toimittajan työt paikallislehti Kuhmolaisessa vuonna 1994. Aamulehteen hän siirtyi keväällä 1997 suorittaen siellä Aamulehden Akatemian. Pirttijoki on työskennellyt Aamulehdessä uutistoimittajana ja taloustoimittajana sekä Aamulehden Helsingin toimituksessa useita vuosia.

– Kainuun Sanomat on koko maakunnan edunvalvoja, joka yhdistää alueen  ihmiset ja rakentaa Kainuuta paremmaksi. Olen innoissani uudesta työtehtävästä, jossa voin hyödyntää kokemustani sekä sanomalehden että sähköisen median ympäristöstä. Samalla avautuu miellyttävä mahdollisuus palata Kainuuseen, Pirttijoki sanoo.

Kainuun Sanomien nykyinen päätoimittaja Matti Piirainen jää eläkkeelle kesällä 2013 täyttäessään 63 vuotta. Piirainen on toiminut Kainuun Sanomien päätoimittajana vuodesta 1995.

Lisätietoja:

Kari Juutilainen, johtaja, Alma Aluemedia, puh. 050 431 4159
Markus Pirttijoki, päätoimittaja 1.5.2013 Kainuun Sanomat, puh. 040 584 7770

Alma Media lyhyesti
Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiössä työskentelee noin 2 800 ammattilaista, joista yli 20 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2012 liikevaihto oli noin 320 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 15.2.2013, 10:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli