Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehti lisää startup-uutisointiaan

Kauppalehti lisää startup-uutisointiaan

Alma Media Oyj                          Lehdistötiedote                          14.2.2013 klo 12.00

KAUPPALEHTI LISÄÄ STARTUP-UUTISOINTIAAN

Kauppalehden startup-osio seuraa kasvuyrityksiä.

Kauppalehden verkkosivuille on auennut uusi verkko-osio. Startup-osio kokoaa yhteen lupaavien startup-yritysten uutiset ja seurannan sekä tiedot pääomasijoituksista.

”Haluamme entisestään vahvistaa monipuolista uutisointiamme kasvuyrityksistä”, Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi sanoo.

Jo aiemmin Kauppalehti on seurannut kasvuyrityksiä esimerkiksi Kasvajat-kiertueen ja verkossa olevan juttusarjan kautta. Kasvajissa pyritään kuitenkin etsimään jo vakiintuneita kasvuyrityksiä. Tämän takia Kasvajat-listaukseen ovat päässeet mukaan vain yritykset, jotka ovat kasvaneet kolme vuotta putkeen. Nyt Kauppalehti alkaa seurata isoa joukkoa startup-yrityksiä systemaattisesti.

Startup-yrityksiä myös arvioiva Lentoon lähdössä -sarja ilmestyy jatkossakin paperisen Kauppalehden sivuilla. Sarjaan valitut yritykset siirtyvät automaattisesti osaksi startup-verkko-osion yritysseurantaa. Verkossa seurattavaa yritysjoukkoa täydennetään jatkossa myös muilla yrityksillä.

Startup-osio löytyy osoitteesta: www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/startup/index.jsp

Lisätiedot:
Vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi, puh. 040 588 6834

Kauppalehti lyhyesti

Kauppalehti on Suomen johtava talousmedia, joka uutisoi, kommentoi ja analysoi talouden tapahtumia. Liiketoimintamme kulmakivi on painetun ja sähköisen median sekä digitaalisten palvelujen vahva yhdistelmä. Medialiiketoimintaamme kuuluvat Kauppalehti, Kauppalehti Optio ja Kauppalehti.fi mobiilipalveluineen. Digitaalisten yrityspalvelujen merkitys Kauppalehti Oy:n liiketoiminnassa kasvaa jatkuvasti Kauppalehti Tietopalvelujen myötä.

  • Julkaistu: 14.2.2013, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli