Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj tekee 4,8 miljoonan euron arvonalennuskirjauksen osakkuusyhtiön osakkeisiin

Alma Media Oyj tekee 4,8 miljoonan euron arvonalennuskirjauksen osakkuusyhtiön osakkeisiin

Alma Media Oyj          Pörssitiedote          31.1.2013 klo 9.15

ALMA MEDIA OYJ TEKEE 4,8 MILJOONAN EURON ARVONALENNUSKIRJAUKSEN OSAKKUUSYHTIÖN OSAKKEISIIN

Alma Media on saanut päätökseen säännönmukaiset, vuotuiset arvonalentumistestaukset koko konsernissa. Testausten tuloksena yhtiö tekee osakkuusyhtiönsä Talentumin osakkeita koskevan, noin 4,8 miljoonan euron arvonalennuskirjauksen vuoden 2012 neljännelle neljännekselle.

Arvonalentumiskirjaus raportoidaan Alma Median neljännen neljänneksen tuloksessa kertaluonteisena eränä, jolla ei ole kassavirtavaikutusta. Alma Media julkistaa neljännen neljänneksen ja tilivuoden 2012 taloudellisen katsauksen 15. helmikuuta. Yhtiö toistaa aiemman arvionsa, jonka mukaan yhtiön koko vuoden liikevaihdon odotetaan kasvavan ensisijaisesti toteutuneiden yrityskauppojen johdosta vuoden 2011 tasosta. Liikevoiton ilman kertaluonteisia eriä odotetaan alittavan vuoden 2011 tason.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Juha Nuutinen, talousjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 438 0984

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsingin pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3 000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 31.1.2013, 10:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli