Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telanne kommentoi hovioikeuden tuomiota

Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telanne kommentoi hovioikeuden tuomiota

Alma Media Oyj    Pörssitiedote    28.01.2013 klo 09.15

ALMA MEDIA OYJ:N TOIMITUSJOHTAJA KAI TELANNE KOMMENTOI HOVIOIKEUDEN TUOMIOTA

Helsingin hovioikeus on tuominnut Alma Media Oyj:n toimitusjohtajan Kai Telanteen 15 päiväsakon suuruiseen sakkorangaistukseen työsyrjinnästä Johanna Korhosen johtajasopimuksen purkamisesta syksyllä 2008. Yksi hovioikeuden jäsen olisi jättänyt rangaistukseen tuomitsematta. Syyte käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa keväällä 2011, jolloin käräjäoikeus hylkäsi syytteen.

Toimitusjohtaja Telanne kommentoi hovioikeuden tuomiota seuraavasti: ”Korhosen johtajasopimusta ei purettu hänen väittämillään perusteilla, enkä pidä hovioikeuden tuomiota oikeana. Perehdyn nyt huolella päätöksen perusteluihin ja harkitsen hakevani valituslupaa korkeimmalta oikeudelta. Tässä vaiheessa minulla ei ole asiaan muuta kommentoitavaa.”

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsingin pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3 000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 28.1.2013, 10:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli