Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehti luettavissa nyt myös Windows-puhelimilla

Kauppalehti luettavissa nyt myös Windows-puhelimilla

Alma Media Oyj        Lehdistötiedote        11.1.2013 klo 13.40

KAUPPALEHTI LUETTAVISSA NYT MYÖS WINDOWS-PUHELIMILLA

Alma Media -konserniin kuuluva Kauppalehti julkaisee tänään Nokian ja Microsoftin kanssa yhteistyössä kehitetyn uuden sovelluksen, jonka avulla Kauppalehden uutisia voi lukea kaikilla Windows-käyttöjärjestelmän omaavilla älypuhelimilla. Sovellus toimii uusimmissa Windows 8 -puhelimissa sekä aikaisemmissa Windows Phone -käyttöjärjestelmissä.

Windows-sovellus on tarkoitettu päivittäiseen ja nopeaan talousuutisten seurantaan missä ja milloin vain. Luettavissa ovat niin päivän Kauppalehdessä julkaistut jutut, verkon reaaliaikaiset uutiset kuin tuoreimmat pörssitiedotkin. Päivän Kauppalehti on  luettavissa uuden digilehden muodossa. Jutut ja kuvat on sovitettu älypuhelimella lukemiseen sopiviksi.

”Merkittävä osa Kauppalehden lukijoista käyttää jo verkkopalveluja mobiililaitteella viikottain, ja Windows-puhelinten suosio kasvaa rivakasti. Päättävässä asemassa toimivat ja sijoittamisesta kiinnostuneet lukijamme haluavat seurata talousuutisia pitkin päivää, ja älypuhelimella se sujuu kätevästi. Panostamme sisältöpalveluiden kehittämiseen lukijoidemme tarpeiden mukaisesti kaikissa mobiilikanavissa”, kertoo Kauppalehden sisältömyynnin johtaja Johanna Suhonen.

Kauppalehden Windows-sovelluksen voi ladata maksutta Windows Marketplace -sovelluskaupasta. Uuteen sovellukseen voi tutustua maksutta 31.3.2013 saakka. Jatkossa sen rajaton käyttö edellyttää Kauppalehden tilausta.

Windows-sovelluksen lisäksi Kauppalehden voi lukea näköislehtenä Applen iPad- ja iPhone-laitteilla sekä Android-käyttöjärjestelmää käyttävillä tableteilla ja puhelimilla.

Lisätietoa Kauppalehden mobiilipalveluista osoitteesta www.kauppalehti.fi/mobiili

Lisätiedot:
Johanna Suhonen, johtaja, Kauppalehti sisältömyynti, puh. 010 665 2095, johanna.suhonen@kauppalehti.fi

Kauppalehti lyhyesti

Kauppalehti on Suomen johtava talousmedia, joka uutisoi, kommentoi ja analysoi talouden tapahtumia. Liiketoimintamme kulmakivi on painetun ja sähköisen median sekä digitaalisten palvelujen vahva yhdistelmä. Medialiiketoimintaamme kuuluvat Kauppalehti, Kauppalehti Optio ja Kauppalehti.fi mobiilipalveluineen. Digitaalisten yrityspalvelujen merkitys Kauppalehti Oy:n liiketoiminnassa kasvaa jatkuvasti Kauppalehti Tietopalvelujen myötä.

  • Julkaistu: 11.1.2013, 14:40
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli