Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Mari Tuohininiemi siirtyy Jämsän Seudun ja Vekkarin päätoimittajaksi

Mari Tuohininiemi siirtyy Jämsän Seudun ja Vekkarin päätoimittajaksi

Alma Media Oyj      Lehdistötiedote     18.12.2012      klo 15.15.

MARI TUOHINIEMI SIIRTYY JÄMSÄN SEUDUN JA VEKKARIN PÄÄTOIMITTAJAKSI

Jämsän Seudun ja Vekkarin päätoimittajaksi on valittu filosofian maisteri Mari Tuohiniemi (34). Hän siirtyy tehtävään Tyrvään Sanomien uutistuottajan tehtävästä 1.1.2013. Aiemmin Tuohiniemi on työskennellyt Aamulehdessä taittavana toimittajana ja toimittajana Valkeakosken Sanomissa.

Lisätiedot:
Alma Aluemedia, markkinointijohtaja Lassi Välimäki, puhelin 040 514 9778

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Etuovi.com ja Telkku.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3 000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

 

  • Julkaistu: 18.12.2012, 16:10
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli