Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media ja Ilkka-Yhtymä sopivat laajasta maakuntalehtien sisältöyhteistyöstä

Alma Media ja Ilkka-Yhtymä sopivat laajasta maakuntalehtien sisältöyhteistyöstä

Alma Media Oyj     Lehdistötiedote    18.12.2012 klo 12.00

ALMA MEDIA JA ILKKA-YHTYMÄ SOPIVAT LAAJASTA MAAKUNTALEHTIEN SISÄLTÖYHTEISTYÖSTÄ

Alma Median alue- ja paikallislehtiyksikkö Alma Aluemedia sekä Ilkka-Yhtymään kuuluvat sanomalehdet Ilkka ja Pohjalainen ovat sopineet laajamittaisesta toiminnallista sisältö- ja kehitysyhteistyöstä. Elokuussa 2012 aietasolla tiedotetusta hankkeesta on nyt sovittu yhteistyösopimuksella. Yhteistyö käynnistyy asteittain vuoden 2013 alusta.

Osapuolet ovat käynnistäneet keskustelut yhteistyön laajentamiseksi koskemaan erikseen sovittavassa laajuudessa myös Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj:n, Kaleva Oy:n ja TS-Yhtymä Oy:n julkaisemia sanomalehtiä.

Yhteistyön tavoitteena on parantaa lehtien toimituksellista laatua, lisätä toiminnan tehokkuutta, vauhdittaa kehitystoimenpiteiden toteuttamista ja kehittää lehtien toimituksellista vastavuoroisuutta. Yhteistyö kattaa Helsingin toimituksen ja muun valtakunnallisen uutistoiminnan, viikonvaihdesivut ja -liitteet, erikoisliitteet, radio- ja tv-journalismin, hyötyjournalismin, ulkomaan uutiset sekä kulttuuri-, urheilu- ja verkkojournalismin. Lisäksi sopimukseen sisältyy laaja koulutus- ja kehitysyhteistyö, joka kattaa journalismin lisäksi sekä painettujen lehtien että verkkopalveluiden tuotekehityksen.

Lisätietoja:
Kari Juutilainen, johtaja, Alma Aluemedia, puh. 050 4354159
Jouko Jokinen, vastaava päätoimittaja, Aamulehti, puh 050 3669213
Matti Korkiatupa, toimitusjohtaja, Ilkka-yhtymä, puh. 0500 162 015

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Etuovi.com ja Telkku.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 18.12.2012, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli