Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Hakemus erityisestä tarkastuksesta Alma Mediassa hylätty

Hakemus erityisestä tarkastuksesta Alma Mediassa hylätty

Alma Media Oyj       Pörssitiedote         13.12.2012 klo 17.30

HAKEMUS ERITYISESTÄ TARKASTUKSESTA ALMA MEDIASSA HYLÄTTY

Hämeenlinnan hallinto-oikeus on kumonnut Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen erityisen tarkastuksen määräämisestä Alma Mediassa ja hylkää näin Oy Herttaässä Ab:n tarkastusta koskevan hakemuksen.

Oy Herttaässä Ab ehdotti 11.3.2010 pidetylle yhtiökokoukselle erityisen tarkastuksen toimittamista muun muassa Alma Median hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan toiminnasta ja yhdenvertaisuusperiaatteen noudattamisesta viimeisen viiden vuoden ajalta. Elokuussa 2011 Etelä-Suomen aluehallintovirasto osin hylkäsi Herttaässän hakemuksen erityisen tarkastuksen toimittamisesta Alma Mediassa, mutta hyväksyi hakemuksen siltä osin kun tarkastusta on haettu nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan ja sitä edeltäneen vaalivaliokunnan toiminnasta. Hallinto-oikeus on nyt kumonnut aluehallintoviraston kyseisen päätöksen.

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, puh. 010 665 2201

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Etuovi.com ja Telkku.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 13.12.2012, 18:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli