Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kainuun Sanomien päätoimittaja vaihtuu

Kainuun Sanomien päätoimittaja vaihtuu

Alma Media Oyj       Lehdistötiedote         3.12.2012 klo 9.00

KAINUUN SANOMIEN PÄÄTOIMITTAJA VAIHTUU

Alma Median kustantaman Kainuun Sanomien toimituksellinen johto vaihtuu vuoden 2013 toukokuun alussa. Lehden päätoimittaja Matti Piirainen jää eläkkeelle ensi kesänä täyttäessään 63 vuotta.

Piirainen on toiminut Kainuun Sanomien päätoimittajana vuodesta 1995. Hänellä on yli 30 vuoden ura päätoimittajana. Kainuun Sanomia ennen hän toimi päätoimittajana Koillissanomissa ja Kuhmolaisessa ja sitä ennen toimittajana Talouselämä-lehdessä, Ilta-Sanomissa ja Helsingin Sanomissa.

Piiraisen mukaan hänen päätoimittaja-aikanaan sanomalehdistössä on tapahtunut iso rakennemuutos, joka edelleen jatkuu. Edessä on myös lehden sisällön siirtyminen paperilta sähköisiin lukulaitteisiin. Kaikesta huolimatta Piiraisen mukaan sanomalehden perustehtävä säilyy. Se on oman maakunnan ja koko maailman muuttaminen paremmaksi.

Matti Piiraisen seuraajan rekrytointi käynnistyy välittömästi.
                     
Lisätietoja:
Kari Juutilainen, johtaja, Alma Aluemedia, puh. 050 435 4159

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Etuovi.com ja Telkku.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 3.12.2012, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli