Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media myy Vuodatus.net-blogipalvelun Rohea Oy:lle

Alma Media myy Vuodatus.net-blogipalvelun Rohea Oy:lle

Alma Media Oyj        Lehdistötiedote         30.11.2012 klo 15.30

ALMA MEDIA MYY VUODATUS.NET-BLOGIPALVELUN ROHEA OY:LLE

Alma Media on myynyt Vuodatus.net-blogipalvelun liiketoiminnan Rohea Oy:lle tänään allekirjoitetulla kauppasopimuksella. Ostajayhtiö Rohea kehittää ja ylläpitää useita digitaalisia kuluttajapalveluita, muun muassa Suomen suurinta ruokapalvelua, Kotikokki.net-sivustoa yhteistyössä Alma Median kanssa. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Rohean kanssa Kotikokin ylläpidossa ja kehityksessä ja olemme luottavaisia, että Vuodatus.net saa nyt osaavan ja innostuneen kehitysjoukon taakseen”, toteaa Alma Median digitaalisen palvelu- ja kehitysyksikön Alma Diverson johtaja Minna Nissinen. 

 ”Tavoitteenamme on pitää huoli siitä, että Vuodatus.net pysyy elinvoimaisena, kehittyvänä ja kilpailukykyisenä palveluna. Haluamme varmistaa, että suomalaisille on tulevaisuudessakin tarjolla Suomessa ylläpidetty ja Suomessa toimiva maailmanluokan blogipalvelu pelkkien ulkomaisten vaihtoehtojen sijaan”, sanoo Rohean toimitusjohtaja Eero Holmila.
                     
Lisätietoja:
Minna Nissinen, johtaja, Alma Diverso, puh. +358 40 7666726
Eero Holmila, toimitusjohtaja, Rohea Oy, puh. +358 40 592 0671

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Etuovi.com ja Telkku.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 30.11.2012, 16:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli